Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου
Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου

Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου

σήμερα  και ο δημοσιογράφος , ο οποίος αυτή την κρατείται στο Βόλου, ο οποίος δήλωσε ότι «Η ελευθεροτυπία και η δημοκρατία δεν μπορούν να καμφθούν».

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη μετά από των Αχ. Μπέου, Γ. Βλι, Δημ. Πέγιου και Απ. Γαλάτη για σχόλιο που έγραψε σε τοπική ,  ενώ πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

H

Με αφορμή τη νέα σύλληψη δημοσιογράφου και συγκεκριμένα του μέλους της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και ς Γιάννη Αναστασίου, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, τονίζει:«Η βιομηχανία μηνύσεων και συλλήψεων δημοσιογράφων από τη Δημοτική Αρχή Βόλου, έχει ως στόχο, τον εκφοβισμό τους και τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασής τους.

Της παραθέτουμε την απάντηση, ότι όσους δημοσιογράφους και να φυλακίσει η Δημοτική Αρχή Βόλου, δεν θα φυλακίσει την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη και εν τέλει τη δημοκρατία.

Η άποψη που διατυπώθηκε εκατοντάδες χρόνια πριν και η οποία αναφέρει ότι «Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις», παραμένει άγνωστη για τη Δημοτική Αρχή Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση