Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου
Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου

Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου

Συνελήφθη σήμερα  και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αυτή την ώρα κρατείται στο .Τ. , ο οποίος δήλωσε ότι «Η ελευθεροτυπία και η δημοκρατία δεν μπορούν να καμφθούν».

Ο συνελήφθη μετά από των Αχ. Μπέου, Γ. Βλιώρα, Δημ. Πέγιου και Απ. Γαλάτη για σχόλιο που έγραψε σε τοπική ,  ενώ πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

H EΣHEΘΣTE-E

Με αφορμή τη νέα δημοσιογράφου και συγκεκριμένα του μέλους της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Γιάννη Αναστασίου, το Δ.Σ. της , τονίζει:«Η βιομηχανία μηνύσεων και συλλήψεων δημοσιογράφων από τη Δημοτική Αρχή , έχει ως στόχο, τον εκφοβισμό τους και τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασής τους.

Της παραθέτουμε την απάντηση, ότι όσους δημοσιογράφους και να φυλακίσει η Δημοτική Αρχή Βόλου, δεν θα φυλακίσει την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη άποψη και εν τέλει τη δημοκρατία.

Η άποψη που διατυπώθηκε εκατοντάδες χρόνια πριν και η οποία αναφέρει ότι «Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις», παραμένει άγνωστη για τη Δημοτική Αρχή Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αγνοείται 85χρονη στην Αργαλαστή - https://t.co/ZLHqqZFDQQ -

  • Τριάντα τρία θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/rWIjABod7O -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/vmmP4633is -

"Αλιεύοντας" την είδηση