Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ
Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών  κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

Η υποχώρηση της Δημοτικής Αρχής στο Συμβούλιο της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τους πολίτες του Βόλου. Αντίθετα πρέπει να μας ανησυχεί το γεγονός ότι την ίδια που ορίστηκε το πρωί της Δευτέρας Συμβούλιο, ύπουλα προσπάθησαν να αποψιλώσουν τα στην οδό Καραμπατζάκη. Τα σκουπίδια εξακολουθούν να καίγονται από την δίπλα στα μας.

Συνολικά 200.000 τόνοι σκουπιδιών αμφιβόλου προελεύσεως θα καίγονται στους μη συμβατούς κλιβάνους της τσιμεντοβιομηχανίας.

Άλλοι 60.000 τόνοι λυματολάσπης και υλικά που θα παράξουν διοξίνες και φουράνια σύμφωνα με την αδειοδότηση θα καούν ετησίως. Πρέπει να το σταματήσουμε άμεσα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα Υπουργείο Περιβάλλοντος που κωφεύει στις διαμαρτυρίες των πολιτών και των φορέων και έναν Δήμο που τηρεί μία στάση Πόντιου Πιλάτου στο που επιτελείται.
Καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου σήμερα Τετάρτη 22-11-2017 στις 20:30 στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (είσοδος από Ιάσονος) για να συζητήσουμε για τις μελλοντικές μας κινήσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση