Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνέδριο Ευρωπαϊκού Πολιτικού Προβληματισμού για το Μέλλον της Ευρώπης
Συνέδριο Ευρωπαϊκού Πολιτικού Προβληματισμού για το Μέλλον της Ευρώπης

Συνέδριο Ευρωπαϊκού Πολιτικού Προβληματισμού για το Μέλλον της Ευρώπης

Ένα μεγάλο συνέδριο Ευρωπαϊκού Πολιτικού Προβληματισμού σχετικά με το Μέλλον της ς θα πραγματοποιηθεί στο στο Βόλο  το Σάββατο  4 Νοεμβρίου 2017.

 
Συγκεκριμένα, το συνέδριο με τίτλο:“ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ: Μια δίκαιη και Δημοκρατική ! Ναι, αλλά πως;» θα αναπτυχθεί  στο νέο αμφιθέατρο του  Τμήματος  Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,
  Για την πραγματοποίηση του παραπάνω συμποσίου  συμπράττουν πανεπιστημιακοί , η α' και β΄ βαθμού, το Europe Direct και η Κοινωνία των Πολιτών ,προκειμένου να εμβαθύνουν τον διάλογο και τον προβληματισμό για την της Ευρώπης και τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για μια νέα ,δίκαιη και δημοκρατική Ευρώπη ,που να μεριμνά και να εγγυάται  την ευημερία όλων των πολιτών της, των παιδιών, των γονέων… .
 
Στις εργασίες του Συμποσίου δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν ήδη 3 Ευρωβουλευτές,  ενώ θα προσκληθούν και άλλα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου , πανεπιστημιακοί και τεχνοκράτες , οι οποίοι θα παρουσιάσουν ελεύθερα τη δική τους οπτική και προσέγγιση για το μέλλον της Ευρώπης .
 
Εκ μέρους των Διοργανωτών Φορέων θα είναι 
ü  Περιφέρεια Θεσσαλίας,(Περιφερειάρχης  Κώστας )
ü  - Τμήμα  Οικονομικών Επιστημών (Καθηγητής κ. Ζουμπουλάκης)
ü  Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας,(Διευθυντής Βασ. Χατζηκαμαγιάννης)
ü  Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Θεσσαλίας, ,(Διευθυντής  Βασ. Χατζηκαμαγιάννης)
ü  Δίκτυο ” Περραι”-2/βάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών (Πρόεδρος  Κώστας Σκριάπας )
ü Ένωση Γονεών & Κηδεμόνων Βόλου
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση