Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζουν ΕΠΖ και Οικονομική
Συνεδριάζουν ΕΠΖ  και Οικονομική

Συνεδριάζουν ΕΠΖ και Οικονομική

Με τέσσερις περιπτώσεις αφαίρεσης αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων καταστημάτων και κοπή τριών δένδρων σε Βόλο και μετά από αιτήματα συμπολιτών θα ασχοληθεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδριάζει αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο .

Ακόμη, θα δοθούν διευκρινήσεις επί της υπ” αριθ.304/2016 Κανονιστικής Απόφασης παραχώρησης χρήσης Κοινοχρήστων χώρων Δημοτικού Συμβουλίου και θα ληφθεί κανονιστική μονοδρόμησης τμημάτων των οδών Ισιδώρου και Αγ. Φωτεινής, στη .

Τέλος, θα επικαιροποιηθεί απόφαση της ΕΒΚ, που αφορά την εκ περιτροπής ανά μήνα στάθμευση οχημάτων στην οδό Σερβίων, στον Βόλο και θα καθοριστούν πέντε θέσεις στάσης και στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ.

Συνεδριάζει η Οικονομική

Εν τω μεταξύ, τη μελέτη και σχέδιο όρων του συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές παροχής εργασιών-υπηρεσιών με τίτλο: «Υπηρεσίες παροχής επιστημονικής, συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης σχετικά με την οργάνωση και εφαρμογή των δράσεων (Τρόφιμα – Βασική Υλική Συνδρομή) του Επιχειρησιακού Προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους», προϋπολογισμού 60.000 € με ΦΠΑ, θα εγκρίνει η Οικονομική επιτροπή, που συνεδριάζει την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου.

Ακόμη θα εγκρίνει τις προδιαγραφές και τους όρους για την δι συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών μεταφορικών μέσων του Δήμου Βόλου για χρονική διάρκεια ενός έτους, ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.952,80 € με ΦΠΑ.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση κατάρτισης των όρων και σύνταξης της διακήρυξης του έργου «Εργασίες συντήρησης των σχολείων Δήμου Βόλου έτους » και θα παρουσιαστεί προδικαστική εταιρίας και η γνωμοδότηση της επιτροπής Δις του Συνοπτικού Διαγωνισμού για προμήθεια ανταλλακτικών μεταφορικών μέσων του Δήμου Βόλου έτους ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.975,48 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση