Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζουν ΕΠΖ και Οικονομική
Συνεδριάζουν ΕΠΖ  και Οικονομική

Συνεδριάζουν ΕΠΖ και Οικονομική

Με τέσσερις περιπτώσεις αφαίρεσης αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων καταστημάτων και κοπή τριών δένδρων σε Βόλο και Αγριά μετά από αιτήματα συμπολιτών θα ασχοληθεί η που συνεδριάζει αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 13.00 στο Βόλου.

Ακόμη, θα δοθούν διευκρινήσεις επί της υπ” αριθ.304/ Κανονιστικής Απόφασης παραχώρησης χρήσης Κοινοχρήστων χώρων Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και θα ληφθεί κανονιστική απόφαση μονοδρόμησης τμημάτων των οδών Ισιδώρου και Αγ. Φωτεινής, στη .

Τέλος, θα επικαιροποιηθεί απόφαση της ΕΒΚ, που αφορά την εκ περιτροπής ανά μήνα στάθμευση οχημάτων στην οδό Σερβίων, στον Βόλο και θα καθοριστούν πέντε θέσεις στάσης και στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ.

Συνεδριάζει η Οικονομική

Εν τω μεταξύ, τη μελέτη και όρων του συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές παροχής εργασιών-υπηρεσιών με τίτλο: «Υπηρεσίες παροχής επιστημονικής, συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης σχετικά με την οργάνωση και εφαρμογή των δράσεων (Τρόφιμα – Βασική Υλική Συνδρομή) του Επιχειρησιακού Προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους», προϋπολογισμού 60.000 € με , θα εγκρίνει η Οικονομική επιτροπή, που συνεδριάζει την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 13.00 στο Βόλου.

Ακόμη θα εγκρίνει τις προδιαγραφές και τους όρους για την διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών μεταφορικών μέσων του Δήμου Βόλου για χρονική διάρκεια ενός έτους, ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.952,80 € με .

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση κατάρτισης των όρων και σύνταξης της διακήρυξης του έργου «Εργασίες συντήρησης των σχολείων Δήμου Βόλου έτους 2017» και θα παρουσιαστεί προδικαστική εταιρίας και η γνωμοδότηση της επιτροπής Διενέργειας του Συνοπτικού Διαγωνισμού για προμήθεια ανταλλακτικών μεταφορικών μέσων του Δήμου Βόλου έτους 2017 ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.975,48 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση