Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου

Με 39 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 18.00 το , που θα τροποποιήσει την αριθμ.760/2016 απόφαση Δ.Σ. με τίτλο «καθορισμός του τρόπου καταβολής των τελών κοινοχρήστων χώρων για το για το έτος 2017 και εφεξής».

Το σώμα θα αποφασίσει να μισθώσει απευθείας έκταση 18 τ.μ. περίπου πλησίον Κοιμητηρίου Σέσκλου της Δ.Ε. Αισωνίας για εγκατάσταση σταθμού βάσης κεραίας και θα παραχωρήσει δημοτικό ακίνητο στην Αγριά.

Ακόμη, θα συστήσει Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Δήμου και θα εγκρίνει τις από τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου σε στην Ουτρέχτη και στη Βιέννη.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για παράταση εκτέλεσης της εργασίας «Απομαγνητοφώνηση-επεξεργασία-σελιδοποίηση και βιβλιοδεσία των πρακτικών των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ετών 2014 & 2015» και απόφαση ς εξόδων κηδείας πρόσφυγα από τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων «» και απαλλαγή από τέλη ταφής.

Στη συνεδρίαση θα ληφθεί διαπιστωτική απόφαση ακυρότητας σύμβασης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εκτελεσθεισών εργασιών του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς», ο τρόπος εκτέλεσης του έργου «Συντηρήσεις δρόμων Δ.Ε. πλην Βόλου – Ν. Ιωνίας έτους 2017″, προϋπολογισμού 200.000 €, του έργου «Συντήρηση πλακοστρώσεων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων έτους 2017″, προϋπολογισμού 200.000 € και του έργου «Αποκατάσταση ζημιών δικτύων δημοτικού φωτισμού έτους 2017″, προϋπολογισμού 50.000 € συμπεριλαμβανομένου .

Επιπλέον, θα ανακληθεί η απόφαση 52/2017 του Δ.Σ. και θα εγκριθεί η μελέτη και διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων» προϋπολογισμού 58.900 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Τέλος, θα ληφθεί απόφαση ς ισολογισμού λήξης εκκαθάρισης της Κοινοτικής Επιχείρησης «Πολιτιστικό Σέσκλου».

Η Οικονομική Επιτροπή
Νωρίτερα, θα προηγηθεί στις 13.00 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία θα ληφθεί απόφαση για επανακατάρτιση όρων και σύνταξη της διακήρυξης του έργου «Μετατροπή του Εκθεσιακού-Αθλητικού Κέντρου σε συνεδριακό Κέντρο» και απόφαση για άσκηση έφεσης κατά της με αριθμό 40/2016 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση σε συμμόρφωση με την υπ'αριθμ.53/16 απόφαση της Επιτροπής του υ 152 του Ν.3463/06 με την οποία ακυρώθηκε η 165/16 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση