Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Βόλου

Με 76 θέματα ημερήσιας διάταξης θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου την ερχόμενη  Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο, μεταξύ των οποίων, η λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και εκκίνηση ανοικτού δημοσίου ηλεκτρονικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών για τη φύλαξη και ασφάλεια δημοτικών κτιρίων – εγκαταστάσεων Δήμου Βόλου, διάρκειας 1 έτους, προϋπολογισμού 148.428 € και θα εγκριθεί η  διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 28.600 € με Φ.Π.Α.

Ακόμη το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει αποφάσεις για τη μονομερή λύση της αριθμ. πρωτ. σύμβασης μίσθωσης του κτιρίου που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Γλαφυρών, για εκμισθώσεις χώρου στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού, δημοτικού καταστήματος στην πλατεία “Παζαρούλι” της Τοπικής Κοινότητας Κατωχωρίου Δ.Ε. Πορταριάς, εκμίσθωση ακινήτου κληροδοτήματος “Θωμά Καλούτσα” από την Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., εκμίσθωσης δημοτικών χώρων για την τοποθέτηση μηχανημάτων αυτόματων πωλητών τροφίμων, κρύων-ζεστών ροφημάτων, νερών & αναψυκτικών και εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης των δασικών συστάδων 4α, 5α Αγ. Λαυρεντίου και 3β, 6γ Μακρινίτσας, σύμφωνα με τις μελέτες διαχείρισης δασών οξιάς.

Επιπλέον το σώμα θα λάβει απόφαση  διενέργειας και εκκίνησης συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας φυτών, της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 45.200 € με Φ.Π.Α. και ανοιχτού διαγωνισμού για διενέργεια εργασιών κλαδέματος υψηλών δέντρων, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 212.970 € με Φ.Π.Α.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί ο ταμειακός απολογισμός 2016 για τον του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ο καθορισμός αποζημίωσης  της προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. και η ανάληψη από το Δήμο Βόλου των υποχρεώσεων της υπό εκκαθάριση δημοτικής επιχείρησης του πρώην Δήμου Βόλου με την επωνυμία Δημοτική Επιχείρηση Μελετών Κατασκευών Βόλου (Δ.Ε.ΜΕ.ΚΑ.Β.).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση