Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Βόλου
Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Βόλου

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Βόλου

Με 51 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο .

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ληφθεί για την αντικατάσταση της προέδρου της ΑΕΒΟ Χάλαρη μετά την παραίτησή της την περασμένη Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Επίσης θα ληφθούν αποφάσεις για επιστροφές αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, για δι συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Αλατιού Αποχιονισμού», προϋπολογισμού 59.520,00€ συμπεριλαμομένου του Φ.Π.Α., για άρση οχημάτων από την κυκλοφορία και για κοπές δένδρων.

Επίσης, στη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθούν οι μελέτες «Μελέτη Διαχείρισης Δάσους Οξιάς Μακρινίτσας» και «Μελέτη διαχείρισης Δάσους Οξιάς Αγίου Λαυρεντίου», αποφάσεις της ΕΠΖ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε .Ιωνία και , για τη διέλευση λατου οχήματος από την παραλία του Βόλου, για την εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων και για τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στη Νέα Ιωνία (πρώην Κινηματογράφος «ΝΙΚΗ»).

Τέλος, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την απαλλαγή από τέλη κοιμητηρίων, οικονομικά αδύναμων και να εγκριθεί της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., αναφορικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Προσωπικού της, ως προς το άρθρο 9.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση