Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Βόλου
Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Βόλου

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Βόλου

Με 51 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα στις 6 το απόγευμα το Συμβούλιο Βόλου.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την αντικατάσταση της προέδρου της ΑΝΕΒΟ Σοφίας Χάλαρη μετά την παραίτησή της την περασμένη Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Επίσης θα ληφθούν αποφάσεις για επιστροφές αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, για διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Αλατιού Αποχιονισμού», προϋπολογισμού 59.520,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για άρση οχημάτων από την κυκλοφορία και για κοπές δένδρων.

Επίσης, στη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθούν οι μελέτες «Μελέτη Διαχείρισης Δάσους Οξιάς Μακρινίτσας» και «Μελέτη διαχείρισης Δάσους Οξιάς Αγίου Λαυρεντίου», αποφάσεις της ΕΠΖ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε .Ιωνία και Βόλου, για τη διέλευση ζωήλατου οχήματος από την παραλία του Βόλου, για την εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων και για τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στη Νέα Ιωνία (πρώην Κινηματογράφος «ΝΙΚΗ»).

Τέλος, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την απαλλαγή από κοιμητηρίων, οικονομικά αδύναμων και να εγκριθεί απόφαση της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., αναφορικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Προσωπικού της, ως προς το άρθρο 9.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση