Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδριάζει   σήμερα  το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Με 26 θέμτ ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στις 12.30 το μεσημέρι.

Στη αναμένεται να συζητηθούν οι αμοιβές τηςΝομικών Συμβούλων, να εγκριθούν τα πρακτικά διαγωνισμού προμήθειας πολυηλεκτρολύτη, προϋπολογισμοΔΕΥΑΜΒ επί της υπ' αριθμ. πρωτ. 8024/8-6-2016 ένστασης του αναδόχου για την της «Λήψης ενδείξεων υδρομετρητών της ΔΕΥΑΜΒ ύ 158.600, πλέον καθώς και να γνωμοδοτήσει το σώμα κατ' εφαρμογή της υπ' αριθμ.184/2016 Απόφασης του Δ.Σ. για δύο έτη.

Επίσης αναμένεται να αποφασιστεί η σύναψη ειδικών συμβάσεων με ασκούμενους σπουδαστές ΤΕΙ, να εγκριθούν πρακτικά της Επιτροπής Διαγωνισμού του υ « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΎΔΡΕΥΣΗΣ, προϋπολογισμού 700.000 , πλέον Φ.Π.Α» και να εγκριθεί η διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την «Ένταξη νέων γεωτρήσεων του δικτύου ύδρευσης και των σχηματισμών περιφερειακών δεξαμενών στο SCADA- Χατζηαργύρη, προϋπολογισμού 48.000 πλέον .

Τέλος αναμένεται να γίνει εΕνημέρωση Δ.Σ. ΔΕΥΑΜΒ και για διενέργεια διαγωνισμού μελέτης που θα αφορά «Κατασκευή δίδυμου αγωγού μεταφοράς λυμάτων από το κεντρικό αντλιοστάσιο προς τις εγκαταστάσεις των ΕΕΛ, Δ.Σ. επί εισηγήσεως της Υπηρεσίας για «Εκποίηση Μηχανήματος Αποξήρανσης λάσπης» και ορισμού εκτιμητικής επιτροπής για ανάθεση επειγόντων και εκτάκτων μικρών έργων και εργασιών και για την αποκατάσταση βλάβης στον αγωγό μεταφοράς λυμάτων από το κεντρικό αντλιοστάσιο, στις ΕΕΛ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση