Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδριάζει   σήμερα  το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Με 26 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της στις 12.30 το μεσημέρι.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν οι αμοιβές τηςΝομικών Συμβούλων, να εγκριθούν τα πρακτικά διαγωνισμού προμήθειας πολυηλεκτρολύτη, προϋπολογισμοΔΕΥΑΜΒ επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8024/8-6- ένστασης του αναδόχου για την εργασία της «Λήψης ενδείξεων υδρομετρητών της ύ 158.600, πλέον καθώς και να γνωμοδοτήσει το σώμα κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ.184/ Απόφασης του Δ.Σ. για δύο έτη.

Επίσης αναμένεται να αποφασιστεί η σύναψη ειδικών συμβάσεων με ασκούμενους σπουδαστές , να εγκριθούν πρακτικά της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΎΔΡΕΥΣΗΣ, προϋπολογισμού 700.000 , πλέον Φ.Π.» και να εγκριθεί η διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την «Ένταξη νέων γεωτρήσεων του δικτύου ύδρευσης και των σχηματισμών περιφερειακών δεξαμενών στο SCADA- Χατζηαργύρη, προϋπολογισμού 48.000 πλέον .

Τέλος αναμένεται να γίνει εΕνημέρωση Δ.Σ. ΔΕΥΑΜΒ και έγκριση για διενέργεια διαγωνισμού μελέτης που θα αφορά «Κατασκευή δίδυμου αγωγού μεταφοράς λυμάτων από το κεντρικό προς τις εγκαταστάσεις των ΕΕΛ, Δ.Σ. επί εισηγήσεως της Υπηρεσίας για «Εκποίηση Μηχανήματος Αποξήρανσης λάσπης» και ορισμού εκτιμητικής επιτροπής για ανάθεση επειγόντων και εκτάκτων μικρών έργων και εργασιών και για την αποκατάσταση βλάβης στον αγωγό μεταφοράς λυμάτων από το κεντρικό , στις ΕΕΛ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση