Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει εκτάκτως για το παζάρι το Δ. Σ. Βόλου
Συνεδριάζει εκτάκτως  για το παζάρι το  Δ. Σ. Βόλου

Συνεδριάζει εκτάκτως για το παζάρι το Δ. Σ. Βόλου

 

 

Έκτακτη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στις 13.00 στο Βόλου, λόγω μικρού χρονικού ορίζοντα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι την έναρξη της εμποροπανήγυρης την 9η  Ιουλίου 2017.

Ακόμη θα ληφθεί απόφαση απευθείας εκμίσθωσης χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, έτους 2017 και απόφαση για την προέγκριση δαπάνης τηλεοπτικής διαφήμισης ετήσιας εμποροπανήγυρης.

Σχετικά με την εκμίσθωση χώρου για το λούνα παρκ το τμήμα Δημοτικής Περιουσίας και κληροδοτημάτων προτείνει να επιλεγεί η προσφορά της κ.  Μαρίας Παναγιωτοπούλου με προσφερόμενο μίσθωμα 23.000 € γιατί είναι συμφέρουσα για το Δήμο, εφόσον έχουν προηγηθεί άγονες δημοπρασίες και  λόγω του κατεπείγοντος της ημερομηνίας διεξαγωγής (9/7/2017) της Εμποροπανήγυρης έτους 2017, υπάρχει κίνδυνος μη λειτουργίας του Λούνα Παρκ.

Αναφορικά με την προέγκριση δαπάνης τηλεοπτικής διαφήμισης, το τμήμα Επικοινωνίας, δημοσίων και διεθνών σχέσεων ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο να προεγκρίνει πίστωση πίστωση ύψους 2.500 € (συμπεριλαμβανομένου και τηλεοπτικού φόρου), σε βάρος του ΚΑ 00.6431.001 του προϋπολογισμού (3 τοπικά κανάλια Χ 500 € καθαρά + τηλεοπτικός φόρος 20% + ΦΠΑ).

Τέλος  θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση μετακίνησης του γενικού γραμματέα του Δήμου  Στυλιανού Διαμαντίδη, καθώς και του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ  Γανωτή Κωνσταντίνου στη Σύνοδο των στα Τρίκαλα 01/07/2017 και στην παρουσίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη 05/07/2017.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

  • Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας #ΕξετάσειςΡαδιοερασιτεχνών - https://t.co/dDmanlZ9fL -

"Αλιεύοντας" την είδηση