Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει εκ νέου το Δ.Σ. Βόλου
Συνεδριάζει εκ νέου το Δ.Σ. Βόλου

Συνεδριάζει εκ νέου το Δ.Σ. Βόλου

 

 

Με 28 θέμτ συζήτησης συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο Βόλου, στις 18.00 με κυριότερο θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης ορισμού ελεγκτή-λογιστή και αναπληρωτή του για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του οικονομικού έτους 2016 του Δήμου Βόλου, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δ.Ο.Ε.Π.ΑΠ.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Στη συνεδρίαση  αναμένεται να εγκριθεί επισης η μελέτη για την προμήθεια εξοπλισμού για την Επέκταση Προγράμματος Οικιακής Κομποστοποίησης Πράσινων Δημοτικών Αποβλήτων στο και εκκίνηση ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 903.960 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση και οριστική παραλαβή του συνόλου της μελέτης «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής ς (ΣΧΟΟΑΠ) Δ.Ε. Μακρινίτσας (πρώην Κ.Μακρινίτσας Ν. )» και θα εγκριθεί η αναγκαιότητα προμήθειας με χρηματοδοτική μίσθωση οχημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργων, διάρκειας 5 ετών για την κάλυψη τεχνικών αναγκών της Υπηρεσίας του Δήμου, με έκκριση της μελέτης και εκκίνηση διαγωνισμού.

Ο Δ.Σ. αναμένεται να εγκρίνει Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Βόλου και του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥΔΙΣΑ) για την υλοποίηση της πράξης ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Το σώμα θα λάβει αποφάσεις για την παράταση μίσθωσης ακινήτου κληροδοτήματος «Θωμά Καλούτσα», για την ανανέωση παραχώρησης χρήσης κτιρίων από τον ΟΑΕΔ (π. ΟΕΚ) στο και περί λύσεως της συμβάσεως δωρεάς, αναφορικά με το ευρισκόμενο στο Κατωχώρι Δ.Ε. Πορταριάς, ακίνητο εμβαδού 4.238 τ.μ. και της επανάκτησης της κυριότητας από το Δήμο Βόλου.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση προέγκρισης συμμετοχής του Δήμου Βόλου σε Τουριστικές Εκθέσεις Εξωτερικού κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2017 και απόφαση για τη διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων που βρίσκονται στο Βόλο.

 

Η   Επιτροπή

Εν τω μεταξύ, σδιμοσυνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου η Επιτροπή με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016.

Η συνεδρίαση είναι έκτακτη και το κατεπείγον έγκειται στο γεγονός της άμεσης αντιμετώπισης υπηρεσιακών ζητημάτων αναγκαίων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση