Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει  το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

 

 

Με 33 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει την  ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το , που θα καθορίσει χώρο και για τη διεξαγωγή συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Ακόμη θα ληφθούν αποφάσεις αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και έγκρισης δαπανών για και αποφάσεις για εκμισθώσεις δημοτικών ακινήτων και εκτάσεων.

Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση περί παράτασης της σύμβασης εργασιών του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της περιοχής παρέμβασης με συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες», ενώ αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη και να καθορίσει τον τρόπο εκτέλεσης του έργου φωτισμός χώρων πρασίνου στο της πόλης,  προϋπολογισμού 40.000 €.

Eπίσης  θα εγκρίνει έκτακτη ενίσχυση στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη αμοιβής των καθαριστριών και θα εγκρίνει απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, για ανανέωση υφιστάμενων συμβάσεων προσωπικού ΙΔΟΧ στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017″.

 

Η Επιτροπή

Στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, θα προηγηθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με 16 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων οι επεκτάσεις δικτύων φωτισμού στο πλαίσιο του έργου «Επεκτάσεις δικτύων ()» και επανακατάρτιση των όρων Διακήρυξης Συνοπτικού δημόσιου διαγωνισμού για το έργο «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση