Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει  το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

 

 

Με 33 θέμτ συζήτησης, συνεδριάζει την  ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που θα καθορίσει χώρο και ημερομηνία για τη διεξ ς για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Ακόμη θα ληφθούν αποφάσεις αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και έγκρισης δαπανών για εκ και αποφάσεις για εκμισθώσεις δημοτικών ακινήτων και εκτάσεων.

Το Δ.Σ. Βόλου θα λάβει απόφαση περί παράτασης της ς εργασιών του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της περιοχής παρέμβασης με συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες», ενώ αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη και να καθορίσει τον τρόπο εκτέλεσης του έργου φωτισμός χώρων πρασίνου στο της πόλης,  προϋπολογισμού 40.000 €.

Eπίσης  θα εγκρίνει έκτακτη οικονομική ενίσχυση στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη αμοιβής των καθαριστριών και θα εγκρίνει απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, για ανανέωση υφιστάμενων συμβάσεων προσωπικού ΙΔΟΧ στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017″.

 

Η Οικονομική Επιτροπή

Στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, θα προηγηθεί της Οικονομικής Επιτροπής με 16 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων οι επεκτάσεις δικτύων φωτισμού στο πλαίσιο του έργου «Επεκτάσεις δικτύων ()» και επανακατάρτιση των όρων Διακήρυξης Συνοπτικού υ διαγωνισμού για το έργο «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση