Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

 

 

Με 47 θέμτ ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 21 Ιουνίου το Δ.Σ. της ΜΒ, που θα λάβει απόφαση για ένταξη των ιδιωτικών κλινικών στον ειδικό κανονισμό αποχέτευσης και για παράταση της παράδοσης της ς ορκωτών λογιστών του έτους 2015.

Επίσης, θα γίνει ενημέρωση και λήψη απόφασης της επιτροπής για τη χρήση κινητής ς, ενώ θα εγκριθούν κατα συνοπτικών διαγωνισμών, θα εγκριθούν οι τεχνικοί όροι και η διακήρυξη διαγωνισμού για προμήθεια υδρομέτρων 58.750 €.

Επιπλέον , το Δ.Σ. της ΜΒ θα εγκρίνει τη σύμβαση, τα τεύχη δημοπράτησης, τον τρόπο εκτέλεσης και την ψήφιση πίστωσης της σύμβασης παροχής τεχνικών και επιστημονικών υπηρεσιών «τεχνικός σύμβουλος για την υποβοήθηση της υπηρεσίας στην επίβλεψη του χρηματοδοτούμενου υποέργου: Εκσυγχρονισμός του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου και Ν. Ιωνίας, για την εξασφάλιση επαρκούς πόσιμου νερού» προϋπολογισμού 772.867 €.

Τέλος, θα τροποποιηθεί απόφαση περί έγκρισης απασχόλησης καθαριστών υδραυλάκων για την αρδευτική περίοδο και για ενός υδρονομέα για την αρδευτική περίοδο , στην Τοπική Κοινότητα Μικροθηβών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση