Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει αύριο και τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή
Συνεδριάζει αύριο και τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει αύριο και τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή

Δύο συνεδριάσεις της ς Επιτροπής θ πργματοποιηθούν αύριο Παρασκευή στις 12.45 στο Δημαρχείο και την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι.

Μοναδικό θέμα της αυριανής  έκτακτης συνεδρίασης είναι η λήψη απόφασης για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας να ληφθεί ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για τη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ».

Ακόμη αναμένεται να εγκριθούν οι μελέτες και να καταρτιστούν οι όροι ς για την διενέργεια ανοιχτού υ ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την “Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου και τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια τροφών για την   των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου διάρκειας  ενός έτους από την σύμβαση” συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 19.666,40 € (με Φ.Π.Α 24%).

Τέλος, θα υποβληθεί το πρακτικό ανοιχτού υ διαγωνισμού (αποσφράγιση προσφορών) για την «Ασφάλιση οχημάτων μηχανημάτων και μοτοποδηλάτων του Δήμου για τη διετία 2017 – 2019 ενδεικτικού προϋπολογισμού 200.000 € και να εγκριθεί η μελέτη με τίτλο “Ηλεκτρολογικές στο κτίριο Σκενδεράνη”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση