Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει αύριο και τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή
Συνεδριάζει αύριο και τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει αύριο και τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή

Δύο συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή στις 12.45 στο και την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι.

Μοναδικό θέμα της αυριανής  έκτακτης συνεδρίασης είναι η λήψη απόφασης για την δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους .

Στη της Δευτέρας να ληφθεί ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για τη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ».

Ακόμη αναμένεται να εγκριθούν οι μελέτες και να καταρτιστούν οι όροι διακήρυξης για την διενέργεια ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την “Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου και τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια τροφών για την σίτιση  των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου διάρκειας  ενός έτους από την σύμβαση” συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 19.666,40 € (με Φ.Π.Α 24%).

Τέλος, θα υποβληθεί το πρακτικό ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού (αποσφράγιση προσφορών) για την «Ασφάλιση οχημάτων μηχανημάτων και μοτοποδηλάτων του Δήμου για τη διετία – 2019 ενδεικτικού προϋπολογισμού 200.000 € και να εγκριθεί η μελέτη με τίτλο “Ηλεκτρολογικές στο Σκενδεράνη”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση