Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 48 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που αναμένεται να εγκρίνει τις εκθέσεις αποτελεσμάτων Α' και Β' τριμήνου 2018, για τον έλεγχο υλοποίησής του.

Στη συνεδρίαση θα γίνει καθορισμός του χώρου και ημερομηνίας για τη διεξ συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και θα ληφθεί απόφαση για την επιχορήγηση Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Ιεροί Ναοί) και πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων.

Επίσης, το σώμα θα αποφασίσει την εκμίσθωση του αμφιθεάτρου του πρώην υ της Νέας Αγχιάλου και την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος “Αχίλλειο” που βρίσκεται στο Βόλο, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών και Κουμουνδούρου.

Ακόμη θα εγκριθεί η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «ανάπλαση περιοχής του Π. Λιμεναρχείου στα » στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας ς με Κωδικό πρόσκλησης 043 και τίτλο «Δράσεις Στρατηγικής ΒΑΑ Δήμου Βόλου – ΕΤΠΑ» και πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «iArea – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Βόλου», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – ».

Επιπλέον αναμένεται να επικαιροποιηθεί η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου “Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Νέας Αγχιάλου Δήμου Βόλου” και να ληφθούν αποφάσεις για την παράταση προθεσμίας του έργου “Καθαιρέσεις περιπτέρων από κοινόχρηστους χώρους” και «προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών συγκροτημάτων Εκθεσιακού Κέντρου Βόλου, προϋπολογισμού 206.832 € με Φ.Π.Α. 24%.

Ακόμη, θα ληφθούν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενεργούντος ως Γενική Συνέλευση, περί Έγκρισης Έκθεσης Διαχείρισης των Εκκαθαριστών – Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Ισολογισμός Εκκαθάρισης, Αποτελέσματα Χρήσης, Προσάρτημα) της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας πρώην Δήμου Ιωλκού (ΙΩΛΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. ) για τη χρήση 19-12- έως 18/12/2017 και της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας πρώην Δήμου Πορταριάς ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. – ΥΠΟ ΘΑΡΙΣΗ για τη χρήση 19-12- έως 18/12/2017.

Τέλος, θα εγκριθεί απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, αναφορικά με την παραχώρηση χώρου της πλατείας πανεπιστημίου, για το χρονικό διάστημα από 01/10/2018 έως 30/01/2019, για την πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Η Οικονομική επιτροπή
Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή , όπου θα υποβληθεί το πρακτικό αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για «Προμήθεια πετρελαίου ς, για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου, της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. και των σχολικών επιτροπών Α' βαθμιας και Β'βαθμιας Εκπαίδευσης» ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 517.202,20 € με ΦΠΑ 24%, διάρκειας δύο (2) ετών από την υπογραφή της σύμβασης.

Ακόμη, θα γίνει αποσφράγιση των δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση οχημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου (Επιβατικά-Ημιφορτηγά) διάρκειας πέντε ετών», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 738.196,80 € με Φ.Π.Α. και των πρακτικών αποσφράγισης προσφορών του υ ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τις «Εργασίες καθαρισμού Δημοτικών Ρεμάτων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 29.264 € με Φ.Π.Α.

Τέλος, θα υποβληθεί το πρακτικό κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και τοποθέτηση πλαισίων – πληροφοριακών πινακίδων για τουριστικούς χάρτες και τουριστικές πληροφορίες στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου», συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 31.198,40 € με Φ.Π.Α. και θα εγκριθεί το πρακτικό φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση χρησιμοποιημένων λιπαντικών ελαίων μηχανής καύσης, κιβωτίου ταχυτήτων και λίπανσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση