Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου 
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου 

Με 21 θέμτ ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα το Συμβούλιο Βόλου.
Στη συνεδρίαση αναμένεται να οριστούν τα μέλη του Δ.Σ. της  “Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β.” και εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου, της Κ.-Δ.Ι.Ε.Κ. κι ορισμός προέδρου και αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κι εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ., των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου κι εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.
Επίσης, αναμένεται να οριστούν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των δύο φορέων των παραγωγικών τάξεων που θα εκπροσωπηθούν στην Επιτροπή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του .Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “ Αλέξανδρου Κ.Δάμτσα”, ενώ μεταξύ άλλων αναμένεται να εκλεγούν κι οι αντιπρόσωποι του Δήμου Βόλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων () με την επωνυμία “ΣΥΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ” και το διακριτικό τίτλο “”.
Επιπλέον  αναμένεται να καθοριστεί το ανώτατο επιτρεπτό όριο κλήσεων από όργανα του Δήμου, που κάνουν χρήση υπηρεσιών κινητής ς ενώ θα ληφθούν αποφάσεις για τη σύσταση και συγκρότηση, Επιτροπής Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και ορισμό προέδρου και μελών Συμβουλίου, Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας κι Επιτροπής Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, Οδών και Πλατειών.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση