Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου 
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου 

Με 21 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.
Στη συνεδρίαση αναμένεται να οριστούν τα μέλη του Δ.Σ. της  “Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β.” και εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου, της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. κι ορισμός προέδρου και αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κι εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ., των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου κι εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.
Επίσης, αναμένεται να οριστούν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των δύο φορέων των παραγωγικών τάξεων που θα εκπροσωπηθούν στην Επιτροπή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Μουσείο Αλέξανδρου Κ.Δάμτσα”, ενώ μεταξύ άλλων αναμένεται να εκλεγούν κι οι αντιπρόσωποι του Δήμου Βόλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) με την επωνυμία “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ” και το διακριτικό τίτλο “ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.”.
Επιπλέον  αναμένεται να καθοριστεί το ανώτατο επιτρεπτό όριο κλήσεων από όργανα του Δήμου, που κάνουν χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ενώ θα ληφθούν αποφάσεις για τη σύσταση και συγκρότηση, Επιτροπής Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και ορισμό προέδρου και μελών Συμβουλίου, Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας κι Επιτροπής Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, Οδών και Πλατειών.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεταφορά προσκυνητών στον Άγιο Λαυρέντιο - https://t.co/KmFMZdKy82 -

  • Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Μεσόγειο - https://t.co/fYISCtqpAv -

  • Βαρύ κλίμα μετά την επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα - https://t.co/YRP4CVIPJP -

"Αλιεύοντας" την είδηση