Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

 

Ο προγρμμτισμός πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2019, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έτος 2019, με κάλυψη της δαπάνης από λοιπές αντικαταβολές, πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2019, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2019, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο , θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο   που συνεδριάζει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου  στις 6.00 το απόγευμα.

Επίσης το σώμα θα αποφασίσει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Ακόμη το συμβούλιο θα αποφασίσει την υποχρεωτική αναμόρφωση των οικονομικών στόχων του Ο.Π.Δ. του Δήμου Βόλου, οικονομικού έτους 2019 και θα λάβει αποφάσεις για εκμισθώσεις αιθουσών, παραχώρησης χρήσης κτιρίων και άλλων δημοτικών χώρων και για σύναψη νέας μισθωτικής σύμβασης για δύο ιδιοκτησίας κληροδοτήματος «Θεόδωρος Παπαγεωργίου».

Επίσης θα λάβει απόφαση για αποδοχή οφειλής και για τον τρόπο  ς της, προς Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ς από το Δήμο Βόλου, για κατανάλωση τος συνολικού ποσού 11.495,30€ που αφορά στο χρονικό διάστημα από Απρίλιο 2017 έως Απρίλιο 2018.

Επιπλέον θα ληφθεί απόφαση ς μελέτης εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης εορταστικού στολισμού μέσω διαγωνισμού στα πλαίσια του «Τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού Δήμου Βόλου έτους 2019″ προϋπολογισμού 100.000 € με Φ.Π.Α. και ς μελέτης προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού μέσω συνοπτικού διαγωνισμού στα πλαίσια του «Συντήρηση και επισκευή δημοτικού φωτισμού Δ.Ε. Βόλου και Ν. Ιωνίας έτους 2019″ και του «Συντήρηση, επισκευή και ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων έτους 2019″, προϋπολογισμού 72.354 € με Φ.Π.Α.

Τέλος το Δ.Σ. θα εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση καλντεριμιών και πλακόστρωτων κοινόχρηστων χώρων Δημοτικών Ενοτήτων πλην Βόλου και Ν. Ιωνίας έτους 2019″ προϋπολογισμού 150.000 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση