Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Σε ισχύ το όριο των 50 ατόμων

Με 52 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί, δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ 55/α/11-3-2020) και την με αριθμό 163/29-05-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η συνεδρίαση, πραγματοποιείται εν μέσω των περιοριστικών μέτρων που αφορούν και στην πόλη του Βόλου και έχουν παραταθεί έως 31 Αυγούστου και τίθεται ανώτατο όριο 50 συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε δημόσια ή κοινωνική εκδήλωση, ανεξαρτήτως του αν αυτή πραγματοποιείται σε ιδιωτικούς ή δημόσιους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και τελετών, όπως γάμων, βαπτίσεων, κηδειών, καθώς και των συνδεόμενων με τις τελετές αυτές δεξιώσεων ή άλλων εκδηλώσεων.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται να ληφθεί απόφαση περί αποδοχής οφειλής και τρόπου αποπληρωμής του, προς Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας από το Δήμο Βόλου, για κατανάλωση ρεύματος συνολικού ποσού 13.083,95€ που αφορά στο χρονικό διάστημα από τον Μάιο 2018 έως και Απρίλιο 2019, καθώς και για την εκμίσθωση δημοτικών καταστημάτων, μεταξύ άλλων και του Κέντρου Αντισφαίρισης στη Ν.Ιωνία.

Επίσης, θα εκφραστεί γνώμη επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα «Εγκατάσταση προσωρινής αποθήκευσης στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων (εργασία R12, R13) – επεξεργασία θειϊκού σιδήρου» της εταιρείας REWASTE IKE, που βρίσκεται στην Α΄ΒΙΠΕ του Δήμου Βόλου, στην Π. Ε. Μαγνησίας & Σποράδων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Θα ληφθούν αποφάσεις για μεταβιβάσεις αδειών και διαγραφές επαγγελματιών και θα εγκριθούν πρωτόκολλα προσωρινής και οριστικής παραλαβής για διάφορα έργα, ενώ θα εγκριθούν μελέτες για εκτέλεση για κτιριακές παρεμβάσεις σε 12 παιδικούς σταθμούς.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για την υποβολή αιτήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων –ΤΠΣ» και την εκπόνηση μελέτης «Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου -ΤΠΣ Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας Δήμου Βόλου» ως ΔΕ στην κατηγορία (α) πολύ υψηλής προτεραιότητας. (απόφαση 74/2020 Ε.Π.Ζ.) και θα εγκριθεί μελέτη κι ο τρόπος εκτέλεσης του έργου «Προμήθεια οχημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) διάρκειας πέντε (5) ετών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση