Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 21 θέματα συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα στις 6.00 το απόγευμα το Συμβούλιο Βόλου.

Η συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί  ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ (Μεικτή Συνεδρίαση) –- σύμφωνα με την με αριθμό 643η εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Τον τρόπο συμμετοχής, οι σύμβουλοι τον κανονίζουν και τον γνωστοποιούν στα πρακτικά μέχρι σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και 12:00 στο e-mail: praktikadb@volos-city.gr.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Βόλου – Α’ Φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος για την περίοδο 2020-2023.

Επίσης, θα εγκριθούν εργασιών και πρακτικά επιτροπών και θα εγκριθούν παραχωρήσεις χώρων, ενώ αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση χρήσης δώματος του Πολυόροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων.

Τέλος θα συζητηθούν θέματα δόμησης γι αποζημιώσεις ιδιοκτητών και θα έρθει προς η υπ’ αριθμ. 323/ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, σχετικά με τον «Καθορισμό Τελών και δικαιωμάτων Ύδρευσης & Αποχέτευσης, έτους 2022».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση