Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδρίαση του Δ.Σ.Β. για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου
Συνεδρίαση του Δ.Σ.Β. για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου

Συνεδρίαση του Δ.Σ.Β. για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου

Συνεδριάζει  το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου,   τη Δευτέρ 16 Οκτωβρίου  στις 12 το μεσημέρι στο Δημρχείο Βόλου, με δύο θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το σημαντικότερο είναι η συζήτηση επί του υπ' αριθμ. πρωτ. οικ. 2/66965/ΔΑΔ/13-09-2017 εγγράφου του Υπουργείου Οικονομικών της ενικής ραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής-, αναφορικά με τη μεταφορά διαθεσίμων των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στις ομάδες Λογαριασμών Νο250-Κοινού Κεφαλαίου του Ν2469/97 και Νο260-Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της ς.

Σημειώνεται ότι η ΚΕΔΕ αποφάσισε οι Δήμοι να μην καταθέσουν τα αποθεματικά τους στη , ενώ έκανε λόγο για απροκάλυπτη αυταρχικότητα και έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας και αντίληψης σχετικά με τη διακυβέρνηση της χς.

Επίσης θα ληφθεί απόφαση για τη μεταφύτευση δένδρων στο πλαίσιο της κατασκευής του κυκλικού κόμβου Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη).

Να σημειωθεί ότι το δεύτερο θέμα θα απασχολήσει την , που συνεδριάζει αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί στο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση