Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδρίαση του Δ.Σ.Β. για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου
Συνεδρίαση του Δ.Σ.Β. για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου

Συνεδρίαση του Δ.Σ.Β. για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου

Συνεδριάζει  το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου,   τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου  στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βόλου, με δύο θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το σημαντικότερο είναι η συζήτηση επί του υπ’ αριθμ. πρωτ. οικ. 2/66965/ΔΑΔ/13-09-2017 εγγράφου του Υπουργείου Οικονομικών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής-Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αναφορικά με τη μεταφορά διαθεσίμων των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στις ομάδες Λογαριασμών Νο250-Κοινού Κεφαλαίου του Ν2469/97 και Νο260-Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι η ΚΕΔΕ αποφάσισε οι Δήμοι να μην καταθέσουν τα αποθεματικά τους στη Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έκανε λόγο για απροκάλυπτη αυταρχικότητα και έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας και αντίληψης σχετικά με τη διακυβέρνηση της χώρας.

Επίσης θα ληφθεί απόφαση για τη μεταφύτευση δένδρων στο πλαίσιο της κατασκευής του κυκλικού κόμβου Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη).

Να σημειωθεί ότι το δεύτερο θέμα θα απασχολήσει την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που συνεδριάζει αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου: Ανοιχτή επιστολή προς βουλευτές Μαγνησίας - https://t.co/VNFdKbPwfa -

  • Μνήμη Αγίου Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου - https://t.co/qadBfhsQC9 -

  • Συνέχεια κουνουποκτονίας στη Μαγνησία - https://t.co/pGSh4X6CWO -

"Αλιεύοντας" την είδηση