Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεδρίαση αύριο της επταμελούς γραμματείας του ΠΑΝΔΟΙΚΟ στο Βόλο
Συνεδρίαση αύριο της επταμελούς γραμματείας του ΠΑΝΔΟΙΚΟ στο Βόλο

Συνεδρίαση αύριο της επταμελούς γραμματείας του ΠΑΝΔΟΙΚΟ στο Βόλο

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή το μεσημέρι, στα γραφεία του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) στο Βόλο, η Επταμελής Γραμματεία του Δικτύου.

 

Το ΠΑΝΔΟΙΚΟ περιλαμβάνει πάνω από 40 οικολογικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα και η Γραμματεία της συγκροτείται από εκπροσώπους οικολογικών οργανώσεων από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Αθήνα, Αχαΐα, , Κορινθία, Ημαθία, , Ρόδο).

Η Επταμελής Γραμματεία του ΠΑΝΔΟΙΚΟ θα συζητήσει διάφορα οικολογικά ζητήματα που είναι στην επικαιρότητα και θα έχει με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος   Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, ο οποίος ήταν εισηγητής στο πρόσφατο Συνέδριο του ΠΑΝΔΟΙΚΟ στην Ηγουμενίτσα που είχε θέμα τα προβλήματα των Κλειστών Θαλάσσιων Κόλπων.

Η Επταμελής Γραμματεία του ΠΑΝΔΟΙΚΟ θα επισκεφτεί το Σάββατο το πρωί στις 10.00 την οδό στον Κραυσίνδωνα για να σχηματίσει καλύτερη γνώμη για την προσπάθεια του Δήμου να μετατρέψει το χώρο αυτό , όπως έχει κατασκευαστεί με , σε εσωτερικό περιφερειακό δακτύλιο.

Ας σημειωθεί ότι του ΠΑΝΔΟΙΚΟ διώκονται μετά από παραγόντων του Δήμου Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση