Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεδρίασε σήμερα η ΕΠΖ Βόλου
Συνεδρίασε σήμερα η ΕΠΖ Βόλου

Συνεδρίασε σήμερα η ΕΠΖ Βόλου

Με θέματα αδειών καταστημάτων και την κοπή ενός πλατάνου συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η του Δήμου Βόλου.

Για τη μια περίπτωση που αφορά καφέ-μπαρ στην οδό αποφασίστηκες να μην αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας διότι η βεβαίωσε παράβαση στον καταστηματάρχη χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρας η παράβαση βεβαιώθηκε την τελευταία βραδιά της ευρωπαϊκής εβδομάδας μουσικής, τονίζοντας ότι δεν ευθύνεσαι ο καταστηματάρχης γιατί την εκδήλωση διοργάνωνε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ενώ πρόσθεσε ότι είχε ενημερωθεί σχετικά ο διευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας Μαγνησίας.

Για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος η ΕΠΖ έδωσε αναβολές, αν και σε μια περίπτωση ο επικεφαλής της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ» τόνισε ότι η Επιτροπή θα πρέπει να είναι πιο αυστηρή όταν προκαλείται όχληση.

Ένα άλλο θέμα αφορούσε αίτημα κατοίκου στη ν οδό Ρήγα Φεραίου 140 με το οποίο ζητά να κοπεί ένας πλάτανος. Όπως εξήγησε, ο ίδιος πότιζε το και μεγάλωσε αλλά πλέον ζήτησε να κοπεί γιατί έχει περάσει σε ύψος τριώροφο κτίριο και του προκαλεί .

Ο πρόεδρος της ΕΠΖ Θ. είπε ότι η Υπηρεσία Πρασίνου γνωμοδότησε ότι ο πλάτανος χρειάζεται κλάδεμα και όχι κόψιμο.

Από την πλευρά του ο κ. Μιτζικός πρότεινε να κλαδευτεί το και να ψεκαστεί ώστε να μην είναι ασθενές, τονίζοντας ότι η πόλη έχει ανάγκη από πράσινο και δεν μπορεί όποτε ενοχλείται κάποιος να κόβεται ένα .

Τελικά η ΕΠΖ αποφάσισε να γίνει εντατικό κλάδεμα του πλατάνου και ενέργειες για την καταπολέμηση της ασθένειας.

epz (2)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση