Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στην επιχορήγηση του – ΔΙΕΚ (Ινστιτούτο Επαγγελματικής τισης) του Δήμου με το ποσό των 223.902,00 ευρώ προχωρά η ς. Μετά από έγκριση του περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστού, επιχορηγούνται οι δομές για την συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ) για Άτομα με Αναπηρίες, και των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που βιώνει η χώρα η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί πράξη ευθύνης για την Θεσσαλίας. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο και ενισχύουμε στην πράξη δίκτυα κοινωνικής στήριξης. Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων αυτών, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού».

Ειδικότερα πρόκειτα για τις πράξεις:

-«Συνέχιση λειτουργίας Κ.Δ.Η.Φ ΑΜΕΑ του δικαιούχου: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής τισης Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ ποσού 129.600,00 ευρώ

-«Συνέχιση λειτουργίας Κ.Η.Φ.Η Βόλου, Αγριάς, έας Αγχιάλου» του δικαιούχου: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ ποσού 94.302,00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση