Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στην επιχορήγηση του ΠΑ – (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης) του Δήμου Βόλου με το ποσό των 223.902,00 ευρώ προχωρά η Θεσσαλίας. Μετά από έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, επιχορηγούνται οι δομές για την συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ) για Άτομα με Αναπηρίες, και των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που βιώνει η χώρα η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί πράξη ευθύνης για την Θεσσαλίας. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο και ενισχύουμε στην πράξη δίκτυα κοινωνικής στήριξης. Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ς των ανθρώπων αυτών, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού».

Ειδικότερα πρόκειτα για τις πράξεις:

-«Συνέχιση λειτουργίας Κ.Δ.Η.Φ ΑΜΕΑ Βόλου του δικαιούχου: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου ΠΑ – ποσού 129.600,00 ευρώ

-«Συνέχιση λειτουργίας Κ.Η.Φ.Η Βόλου, Αγριάς, Νέας Αγχιάλου» του δικαιούχου: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου – ΔΙΕΚ ποσού 94.302,00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση