Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι δομές «ΚΔΗΦ» και «ΚΗΦΗ» Δήμου Βόλου μέσω επιχορήγησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στην επιχορήγηση του – ΔΙΕΚ (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης) του Δήμου Βόλου με το ποσό των 223.902,00 ευρώ προχωρά η . Μετά από του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, επιχορηγούνται οι δομές για την συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ) για Άτομα με Αναπηρίες, και των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων ().

Όπως ανέφερε σε του ο κ. Αγοραστός: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που βιώνει η χώρα η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί πράξη ευθύνης για την . Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο και ενισχύουμε στην πράξη δίκτυα κοινωνικής στήριξης. Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων αυτών, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού».

Ειδικότερα πρόκειτα για τις πράξεις:

-«Συνέχιση λειτουργίας Κ.Δ.Η.Φ ΑΜΕΑ Βόλου του δικαιούχου: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου – ΔΙΕΚ ποσού 129.600,00 ευρώ

-«Συνέχιση λειτουργίας Κ.Η.Φ.Η Βόλου, Αγριάς, Νέας Αγχιάλου» του δικαιούχου: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ ποσού 94.302,00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση