Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεχίζονται οι θερινές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου
Συνεχίζονται οι θερινές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Συνεχίζονται οι θερινές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

       Πανηγύρι για τη της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  στην πλατεία των Κάτω Λεχωνίων 

 Συναυλία στον προαύλιο χώρο του  Ιερού Ναού ς Νέας Ιωνίας 

 

Οι του Δήμου Βόλου σε με τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, συνεχίζονται το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

 

Οι δράσεις στις δημοτικές ενότητες έχουν ως εξής:

– Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, Πανηγύρι για τη της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κεντρική πλατεία των Κάτω Λεχωνίων, με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική.

Την καλλιτεχνική της ς έχει η ορχήστρα «Διπλοπενιές».

Το σχήμα αποτελείται από τους: Κώστα Ζάρπα (πλήκτρα), Σωτήρη Ράπτη (τύμπανα), Θανάση Ράπτη (κλαρίνο), Κωνσταντίνο Σταμούλη, Λαμπρινή Δημητρακοπούλου (τραγούδι),  σε κιθάρα και τραγούδι ο Τάσος Ιωακειμίδης, μαέστρος και μπουζούκι ο Χρήστος Σταμούλης.

– Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, 8.30 μ.μ.  Συναυλία στον προαύλιο χώρο του  Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας,  στις 8.30 μ.μ. με τίτλο «Παναγία του Καλοκαιριού».

Τα ερμηνεύει ο , συνοδεύει η Ορχήστρα «Ιωνία», καλλιτεχνική διεύθυνση του Νεκτάριου Δεμελή, αφήγηση: Ηλίας Λιαμής, Δημήτρης Καραβασίλης.

Πρόκειται για την καθιερωμένη που πραγματοποιείται κάθε χρόνο  για να τιμηθεί η μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, το πρόσωπο της Παναγίας και ο ιστορικός Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας της Νέας Ιωνίας, από τους κατοίκους του Βόλου και τους επισκέπτες της πόλης.

Η συναυλία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ιωνίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση