Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ς από την περασμένη Δευτέρα, οπότε κι έφυγε από το σπίτι του στη συνοικία Χρυσοχοΐδη.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε πολλές συνοικίες και περιοχές της πόλης του Βόλου.

Σήμερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, έρευνες πραγματοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο του Αναύρου.

Το διασωστικό της με τέσσερα άτομα πλήρωμα, πραγματοποιεί έρευνες από τη θάλασσα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και από στεριάς, τόσο από τους εθελοντές της και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, όσο και από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το “”, ο Απόστολος έχει ύψος 1,75μ., 65κ. βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Απόστολος αντιμετωπίζει δυσκολίες στη επικοινωνία και ενδέχεται να μην ανταποκριθεί λεκτικά σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει. ια το λόγο αυτό, θα πρέπει όποιος τον δει να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Το » όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή ραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση