Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σύνδεση δημοτικών κτηρίων και σχολείων της Νέας Αγχιάλου με το φυσικό αέριο
Σύνδεση δημοτικών κτηρίων και σχολείων της Νέας Αγχιάλου με το φυσικό αέριο

Σύνδεση δημοτικών κτηρίων και σχολείων της Νέας Αγχιάλου με το φυσικό αέριο

Τη σύμβση σύνδεσης των δημοτικών κτηρίων κι σχολείων της Νέας Αγχιάλου με το φυσικό αέριο, υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Βόλου, ο δήμαρχος   Αχ. Μπέος και εκ μέρους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ , ο Λεων. Μπακούρας.

Τα που συνδέονται είναι: Το και το Λύκειο της Νέας Αγχιάλου, το 1ο Δημοτικό – Ευγένειο και το 2ο Δημοτικό – Βαρνάλειο Σχολεία Νέας Αγχιάλου και ο Παιδικός Σταθμός Νέας Αγχιάλου – Προκόπιος.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή ο δήμαρχος Βόλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την του υ και τόνισε: “Συνεχίζουμε την μας με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ γιατί έχουμε μια άριστη ”. 

Από την πλευρά ο κ. Μπακούρας , αναφερόμενος στην συνολική του υ ανέφερε: “Είμαστε στις Μικροθήβες, κατασκευάζουμε 15 χλμ., τέλος Σεπτεμβρίου θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πάνω από 750 οικογένειες έχουν κάνει αίτηση να συνδεθούν.

Σήμερα υπογράφουμε με τον Δήμο την σύμβαση για την σύνδεση δημοτικών κτιρίων στη Νέα Αγχίαλο με φυσικό αέριο και συνεχίζουμε την συνεργασία μας”. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση