Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου και Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας
Συνάντηση υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου και Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας

Συνάντηση υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου και Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας

Συνάντηση των υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίς Βόλου, με επικεφλής τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και του Αστυνομικού Διευθυντή ,  Βασ. Καραϊσκου, του διοικητή της Τροχαίας,  Θαν. Κουλούρη και του διοικητή του Α.Τ Βόλου Μπαλατσούκα.

Αντικείμενο της ς ήταν η συν για την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως η τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ιδιαίτερα στην παράνομη στάθμευση, οι στη λειτουργία των λαϊκών αγορών και οι στα για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής υποσχέθηκε ότι η υπηρεσία του θα συνδράμει στην εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών και εκδήλωσε τη βούλησή του για αμέριστη συμ και συν στην καθημερινή μάχη που δίνεται προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στον πολίτη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση