Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου και Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας
Συνάντηση υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου και Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας

Συνάντηση υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου και Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας

Συνάντηση των υπευθύνων της Βόλου, με επικεφαλής τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας,  Βασ. Καραϊσκου, του διοικητή της Τροχαίας,  Θαν. Κουλούρη και του διοικητή του Α.Τ Μπαλατσούκα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η για την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και στην καθημερινότητα των πολιτών, όπως η τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ιδιαίτερα στην παράνομη στάθμευση, οι έλεγχοι στη λειτουργία των λαϊκών αγορών και οι έλεγχοι στα καταστήματα για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής υποσχέθηκε ότι η υπηρεσία του θα συνδράμει στην εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών και εκδήλωσε τη βούλησή του για αμέριστη συμπαράσταση και στην καθημερινή μάχη που δίνεται προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στον πολίτη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση