Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση Συλλόγου Προστασίας και Ανάδειξης Παγασητικού με τον μητροπολίτη Δημητριάδος
Συνάντηση Συλλόγου Προστασίας και Ανάδειξης Παγασητικού με τον μητροπολίτη Δημητριάδος

Συνάντηση Συλλόγου Προστασίας και Ανάδειξης Παγασητικού με τον μητροπολίτη Δημητριάδος

Την Παρασκευή 4 Μαΐου ο Προστασίας και Ανάδειξης του Παγασητικού «Ο μας ενώνει» εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο Κυριάκο Γεραμπίνη και την αντιπρόεδρο Λίτσα Καραποστολάκη επισκέφτηκε τον μητροπολίτη της  Μητρόπολης και Αλμυρού Ιγνάτιο.

 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η του μητροπολίτη για την ίδρυση και τους σκοπούς του συλλόγου και κυρίως για το μεγάλο θέμα της χωροθέτησης σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου εντός του Παγασητικού κόλπου σε απόσταση αναπνοής από τους οικισμούς της Κριθαριάς, του Μαράθου και του Αγίου Στεφάνου.

Ο ίδιος άκουσε με προσοχή,  είπε ότι παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις για το θέμα και φάνηκε ιδιαίτερα ευαίσθητος σε ζητήματα που μπορούν να επηρεάσουν την και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Μητρόπολης.

Yποσχέθηκαν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να διαφυλάξουν τον πανέμορφο αυτό τόπο που κληρονόμησαν  και να τον παραδώσουν ακόμα καλύτερο στα παιδιά .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση