Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση στον Βόλο όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας, κατά των πλειστηριασμών
Συνάντηση στον Βόλο όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας, κατά των πλειστηριασμών

Συνάντηση στον Βόλο όλων των κινημάτων της Θεσσαλίας, κατά των πλειστηριασμών

Συνάντηση των κινημάτων κτά των κτασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων, από την περιοχή της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, την 11 Δεκεμβρίου 2016, στον θόλο του Θεσσαλίας ( – Φιλελλήνων), στις 11 π.μ.

Σκοπός της συνάντησης που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της κίνησης «Πολίτες της κατά των κατασχέσεων, , είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή εμπειριών και η κλιμάκωση της δράσης, για την της ιδιωτικής περιουσίας.

Κρίνεται δε, ως απολύτως αναγκαία και καθοριστική, δεδομένου ότι από τις αρχές του ερχόμενου έτους, δρομολογείται το σύστημα ηλεκτρονικής διεξαγωγής των πλειστηριασμών, το οποίο ήδη προετοιμάζεται.

Αδιαπραγμάτευτη στόχευση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών είναι, να μην επιτρέψει σε οποιονδήποτε εφαρμόζει «κατοχικό δίκαιο», να λεηλατήσει την λαϊκή περιουσία προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους.

Η λαϊκή περιουσία θα παραμείνει στον λαό και μόνον μια αληθινά δημοκρατική κυβέρνηση που δεν θα σφετεριστεί την ψήφο των πολιτών θα νομοθετήσει για την διευθέτηση χρεών προς τις και το δημόσιο, με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και κανενός άλλου ντόπιου ή ξένου τοκογλύφου.

Η συνάντηση της ερχόμενης ς θα είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση