Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνάντηση προέδρου της Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας με τον υπεύθυνο γραφείου διασύνδεσης ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ Βόλου
Συνάντηση προέδρου της Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας με τον υπεύθυνο γραφείου διασύνδεσης ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ Βόλου

Συνάντηση προέδρου της Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας με τον υπεύθυνο γραφείου διασύνδεσης ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ Βόλου

Συνάντηση με την πρόεδρο της Δ.Ε.  του ΤΕΕ Μαγνησίας  Νάνσυ Καπούλα, πραγματοποίησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης των σχολών ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ Βόλου  Γιώργος Σπηλιόπουλος.

 

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Μιχάλης Μπαλαρούτσος, έγινε συζήτηση αναφορικά με τις ειδικότητες που προωθεί η ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ Βόλου, που θα λειτουργήσουν κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

O ΟΑΕΔ, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις των επιστημονικών και κοινωνικών φορέων του νομού, προχωρά κάθε χρόνο σε διαδικασία διαβούλευσης ώστε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή άποψη των πραγματικών αναγκών της αγοράς και στη συνέχεια να καθορίσει τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν για το νέο σχολικό έτος.

Tο θέμα είχε απασχολήσει και τη συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει το Γραφείο Διασύνδεσης, όπου αποφασίσθηκε να αποσταλεί επιστολή με τις προτεινόμενες ειδικότητες.

 

Η πρόεδρος ττης Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα και ο υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης των σχολών ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ Βόλου Γιώργος Σπηλιόπουλος συμφώνησαν για περαιτέρω συνεργασία των δύο φορέων, με σκοπό την στοχευόμενη κατάρτιση ως προς την αγορά εργασίας όλο και περισσοτέρων νέων ανθρώπων μέσω της μαθητείας που προσφέρει η σχολή ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ, όπως και την από κοινού προσπάθεια στην απορρόφησή τους  σε θέσεις εργασίας.

Σημειώνεται, ότι πάγια θέση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είναι η κατάρτιση και η εκπαίδευση των μεσαίων στελεχών σε εργοληπτικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις, ώστε να προσφέρουν αξιόπιστα αποτελέσματα  στην αλυσίδα παραγωγής ενός έργου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση