Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών  ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ  
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών  ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ   

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών  ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ  

 

 

Συνάντηση πργματοποίησε η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου με την Πρωτοβουλία Πολιτών ΠΑΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΑΣΗΤΙΚΟ, αναφορικά με την κατασκευή και λειτουργία μονάδας αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (FSRU) σε περιοχή εντός του Παγασητικού. Στη συζήτηση συμμετείχαν εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Πολιτών τα μέλη του συντονιστικού Ναπολέων Κολοβός και Γεραμπίνης.

 

Στη συζήτησή που ακολούθησε η κα. Παπανάτσιου τόνισε ότι στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει καταθέσει πολλές ερωτήσεις στη κυβέρνηση ώστε να ενημερωθεί  για την πορεία αδειοδότησης του υ και τα αποτελέσματα των ελέγχων των αρμόδιων υπηρεσιών όσον αφορά την ασφάλεια του υ και την τητά του προς το , χωρίς όμως να λάβει ικανοποιητικές απαντήσεις.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η απάντηση που έλαβε από το ότι τα σχετικά έγγραφα παρακρατήθηκαν για λόγους «επιχειρηματικού απορρήτου».

Η κα Παπανάτσιου ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει κάθετα αντίθετη στο εν λόγω εγχείρημα και επεσήμανε ότι : «Δεν είναι δυνατόν η ασφάλεια των κατοίκων και του τος του Παγασητικού να θυσιάζεται στο βωμό των επενδύσεων».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση