Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών  ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ  
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών  ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ   

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών  ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ  

 

 

Συνάντηση πραγματοποίησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου με την Πρωτοβουλία Πολιτών ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ, αναφορικά με την κατασκευή και λειτουργία μονάδας αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (FSRU) σε περιοχή εντός του Παγασητικού. Στη συζήτηση συμμετείχαν εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Πολιτών τα μέλη του συντονιστικού Ναπολέων Κολοβός και Κυριάκος Γεραμπίνης.

 

Στη συζήτησή που ακολούθησε η κα. Παπανάτσιου τόνισε ότι στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει καταθέσει πολλές ερωτήσεις στη κυβέρνηση ώστε να ενημερωθεί  για την πορεία αδειοδότησης του έργου και τα των ελέγχων των αρμόδιων υπηρεσιών όσον αφορά την του έργου και την φιλικότητά του προς το περιβάλλον, χωρίς όμως να λάβει ικανοποιητικές απαντήσεις.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η απάντηση που έλαβε από το ΥΠΕΝ ότι τα σχετικά έγγραφα παρακρατήθηκαν για λόγους «επιχειρηματικού απορρήτου».

Η κα Παπανάτσιου ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει κάθετα αντίθετη στο εν λόγω εγχείρημα και επεσήμανε ότι : «Δεν είναι δυνατόν η ασφάλεια των κατοίκων και του περιβάλλοντος του Παγασητικού να θυσιάζεται στο βωμό των επενδύσεων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση