Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση για τα θέματα που αφορούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Συνάντηση για τα θέματα που αφορούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Συνάντηση για τα θέματα που αφορούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Χρήσιμη συνάντηση, προς κάθε κατεύθυνση,, πραγματοποίησαν την Παρασκευή, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς κ. Σωκράτης Σαβελίδης, με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. .

Στη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε το άριστο συνς που έχει καλλιεργηθεί, μέσα και από τις παράλληλες δράσεις της προηγούμενης εκπαιδευτικής χρονιάς, ενώ τέθηκαν οι βάσεις αλλά και κοινές προτάσεις, για τη χρονιά που πρόσφατα ξεκίνησε.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, βρέθηκαν ερωτήματα για την κάλυψης των όποιων κενών υπήρξαν σε σχολεία, τα ζητήματα που προέκυψαν με τις των μαθητών, η μαθητών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, το θέμα των ξενόγλωσσων βιβλίων στις τάξεις των Λυκείων και η αγορά τους από τους γονείς, τα προβλήματα ς που παρουσιάζονται σε συγκεκριμένα σχολικά συγκροτήματα κ.α.

Από την πλευρά του ιδιαίτερα, ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ζήτησε την συν και στήριξη των γονέων, σε θέματα τα οποία αφορούν στην εκπαίδευση, με στόχο την αντιμετώπιση και των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. , ζήτησαν την συνεργασία της Διεύθυνσης, τόσο με την Ένωση, όσο και με όλους τους συλλόγους και κατ' επέκταση τις σχολικές κοινότητες, με κοινό άλλωστε στόχο, τη βελτίωση των συνθηκών και του περιεχομένου της εκπαίδευσης, για τα παιδιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση