Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση εργασίας Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Βόλου-γ.γ. Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλου
Συνάντηση εργασίας Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Βόλου-γ.γ. Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλου

Συνάντηση εργασίας Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Βόλου-γ.γ. Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλου

Κοινή εργασίας των Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στα γραφεία των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου με τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο.
Στην παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου  Νίκος Ευαγγελινός, ο πρόεδρος των Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης, ο νομικός σύμβουλος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος καθώς και μέλη της διοίκησης των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου.
Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενίσχυση των συγκοινωνιών, αστικών και υπεραστικών, από την σε όλους τους τομείς, καθώς οι ήταν ένας από τους κλάδους που συνέχισαν το έργο τους καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας έχοντας ζημία της τάξης του 90% ενώ και με την λήξη της καραντίνας και την στην κανονικότητα η ζημία συνεχίζει να αγγίζει το 60%.
Πιο συγκεκριμένα τόσο ο κ. Ευαγγελινός όσο και ο κ. Κολυνδρίνης έθεσαν στον κ. Τριαντόπουλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μεταφορών, όχι μόνο στην Μαγνησία αλλά ευρύτερα και συνεργάστηκαν διεξοδικά για την αντιμετώπιση τους, ενώ αναφέρθηκαν και στα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού όπου και δεν προβλεπόταν η καταβολή της στα με τη νομική μορφή της «Κοινωνίας» ωστόσο μετά από την με τον κ. Τριαντόπουλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα το ζήτημα οδηγήθηκε σε λύση και τις προηγούμενες ημέρες καταβλήθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων η πρώτη .
«Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τριαντόπουλο ο οποίος έγινε κοινωνός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετά από τις αφόρητες πιέσεις που του ασκήσαμε δούλεψε ακούραστα ώστε να βρεθεί λύση και να μπορέσουν και οι Κοινωνίες να ενταχθούν στην ειδικού σκοπού», αναφέρει ο κ. Ευαγγελινός.
Ο ίδιος προσθέτει πως «όλο αυτό το διάστημα έχουμε μια εξαιρετική με τον κ. Κολυνδρίνη και τον κ. Τριαντόπουλο και μπορούμε να δίνουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας της καραντίνας και του κορονοϊού».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο για την άμεση ανταπόκριση αναφορικά με το πρόβλημα που είχε προκύψει με την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στα που είχαν τη νομική μορφή Κοινωνίας και τόνισε πως «είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος σαν τον κ. Τριαντόπουλο στο με τον οποίο μπορούμε να έχουμε μια τόσο άμεση συνεργασία και ο οποίος όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα όχι μόνο έσκυψε ακούραστα πάνω από τα προβλήματα μας αλλά κατάφερε να δώσει και λύσεις».
Τέλος ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών πως η και ειδικά το , σε συνεχή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, έχουν σκύψει με μεγάλη προσοχή πάνω στα προβλήματα όλων των κλάδων, αλλά.και των συγκοινωνιών που έχουν πληγεί σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό. Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζεται η επεξεργασία μέτρων και λύσεων για την στήριξη επιχειρήσεων, ιδιοκτητών και εργαζομένων στον κλάδο των μεταφορών, όπως και σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διοικήσεων #ΤΑΙΠΕΔ-ΟΛΒ ΑΕ για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού #ΟΛΒΑΕ #ΤΑΙΠΕΔ - https://t.co/FHcCzuz8Cx -

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

"Αλιεύοντας" την είδηση