Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με ΟΕΒΕΜ
Συνάντηση Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με ΟΕΒΕΜ

Συνάντηση Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με ΟΕΒΕΜ

Συνάντηση αροσωπείας του Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με το ΔΣ της Μ έγινε στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.,την Τετάρτη 06/7/2016, στο πλαίσιο της προσπάθειας επικοινωνίας του Ε.ΠΑ.Μ. με τους φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής.

Η Ο.Ε.Β.Ε.Μ. ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο των ελευθέρων επαγγελματιών του Νομού που είναι, γνωρίζει και βιώνει καθημερινά τα προβλήματα του κλάδου και καλείται να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, διατυπώθηκαν εκατέρωθεν απόψεις και προβληματισμοί και έγινε ουσιαστική συζήτηση για πολλά κρίσιμα ζητήματα της Ελληνικής οικονομίας, όπως τα προβλήματα αυτάρκειας και οι επιπτώσεις τους στην πολιτικών, οι πιθανοί κίνδυνοι για την Ελληνική οικονομία σε περίπτωση επιλογής για σε και γενικότερα η δυνατότητα της χώρας να ασκήσει ανεξάρτητη εθνική πολιτική με γνώμονα το όφελος των πολιτών της και όχι των όποιων φεουδαρχών λυμαίνονται σήμερα το αποτέλεσμα της δουλειάς των ελλήνων.

Το Ε.ΠΑ.Μ. παρουσίασε τις θέσεις του και ανέλυσε από την πλευρά του, στο χρονικό όριο που υπήρχε, το Σχέδιο – Πρόταση για τη έξοδο της χώρας από την κρίση, συζητώντας ταυτόχρονα τους εύλογους προβληματισμούς που εκφράστηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.

Το Ε.ΠΑ.Μ παρουσίασε επίσης τις δράσεις του στο Νομό, με έμφαση στην αντίσταση ενάντια στους πλειστηριασμούς από και δημόσιο. Η συγκεκριμένη δράση αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους παριστάμε.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί από την πλευρά του Ε.ΠΑ.Μ. έως ότου δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης ενός Παλαϊκού Μετώπου, το οποίο θα μπορεί να ανατρέψει το καθεστώς κατοχής της χώρας και να την οδηγήσει σε αληθινή δημοκρατική διακυβέρνηση, με απονομή δικαιοσύνης, αξιοκρατία, ισονομία και υγιή ανάπτυξη όλων των οικονομικών κλάδων της χώρας με βάση τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και όχι το όφελος των ολίγων και πάντα ευνοημένων από κάθε είδους κατοχή.

Συμμετείχαν από την Μ οι: Πλαστάρας Τ, Λαλίτσας Γ, Φόβος Λ, Γρηγορίου Γ, κ.ά. και απο το οι: Γκαγιάνης X., Ζανάκης Φ., Λέτσιος Γ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση