Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση Δωροθέας Κολυνδρίνη με το ΔΣ του Αστικού ΚΤΕΛ
Συνάντηση Δωροθέας Κολυνδρίνη με το ΔΣ του Αστικού ΚΤΕΛ

Συνάντηση Δωροθέας Κολυνδρίνη με το ΔΣ του Αστικού ΚΤΕΛ

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν την Μ. Τετάρτη 24-04-2019, ο πρόεδρος κ. Ευαγγελινός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Βόλου, προκειμένου να την ευχαριστήσουν για μια σειρά από άμεσες ενέργειες που έκανε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και να της ευχηθούν ενόψει των εορτών του Πάσχα.

 

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Αστικού εκδήλωσε την ευαρέσκειά του προς την κ. Κολυνδρίνη και την αρμόδια Υπηρεσία του Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων για την άμεση συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την ταχύτατη πληρωμή των ειδικών μαθητικών δελτίων, την επίλυση θέματος που αφορούσε στο Μουσικό Σχολείο, την επίλυση του ιδιαίτερου και σοβαρού θέματος με την μεταφορά μαθητών με ειδικές δεξιότητες από και προς το Ειδικό Σχολείο, τη μεταφορά μαθητών για το πρόγραμμα κολύμβησης, αλλά και για την γενικότερη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Αστικού που όλα αυτά τα χρόνια είναι άριστη.

 

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης   ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του που την επισκέφθηκαν, επεσήμανε τη σπουδαιότητα της εξωστρέφειας που το Αστικό ΚΤΕΛ επιδεικνύει, χαρακτήρισε όλους τους οδηγούς και το διοικητικό προσωπικό της Εταιρείας αξιόλογους ανθρώπους που προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες, τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό τους και την ανθρωπιά τους και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/bSKXfLuSUf -

  • Κυπελλούχος Ελλάδος και πανελληνιονίκης η Μένια Τσιόβολου #ΜένιαΤσιόβολου - https://t.co/rWTEDa01mN -

  • Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/Ma2fwFez7q… -

"Αλιεύοντας" την είδηση