Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση δημοτικής αρχής Βόλου με τον Τσέχο πρέσβη
Συνάντηση δημοτικής αρχής Βόλου με τον Τσέχο πρέσβη

Συνάντηση δημοτικής αρχής Βόλου με τον Τσέχο πρέσβη

Τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Αθήνα Jan Bondy υποδέχθηκαν ο ασκών καθήκοντα δημάρχου Βόλου Αθαν. , παρουσία του σε δημάρχου Βόλου και επικεφαλής της ομάδας πλειοψηφίας Αχ. Μπέου. Στην ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε αναπτύχθηκαν θέματα συνεργασίας για την ενίσχυση του τουρισμού και την των τοπικών προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσέχος , συνοδευόμενος από την συνεργάτιδα του Ράνια Γεωργίου, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις ομορφιές της περιοχής , τον πολιτισμό και το περιβάλλον, επισημαίνοντας μάλιστα ότι φέτος υπάρχει αυξητική τάση στον τουρισμό από την Τσεχία για την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο της συζήτησης αποφασίστηκε η του Δήμου Βόλου με τον Τσέχο πρέσβη στο πλαίσιο της προώθησης του τουρισμού αλλά και των τοπικών μας προϊόντων.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Βόλου, θα δρομολογήσει το επόμενο χρονικό διάστημα όλες τις διαδικασίες, ώστε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πράγα να «στηθεί» μία έκθεση τοπικών προϊόντων – εδεσμάτων (μαρμελάδες, τσάι, , γλυκά κουταλιού, μήλα κ.λπ.) όπου θα παραστούν όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες αλλά και αλυσίδες τροφίμων από την Τσεχία ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα τοπικά προϊόντα.

Παράλληλα θα υπάρξει και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας στους τουριστικούς πράκτορες της Τσεχίας.

Τονίζεται πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Μαγνησίας αλλά και την Ένωση Ξενοδόχων ώστε να ξεκινήσει η κατάλληλη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση