Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση δημοτικής αρχής με κατοίκους των Λεχωνίων για το νερό
Συνάντηση δημοτικής αρχής με κατοίκους των Λεχωνίων για το νερό

Συνάντηση δημοτικής αρχής με κατοίκους των Λεχωνίων για το νερό

Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019, στις 7.00 το απόγευμα στο πρώην Αρτέμιδας, στα , θα πραγματοποιηθεί – συζήτηση του δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, με τα μέλη των απερχόμενων και των νέων τοπικών συμβουλίων και τους κατοίκους της περιοχής, σχετικά με το θέμα της ς και τις αρνητικές εξελίξεις που σημειώθηκαν.

Σε του Δήμου τονίζεται: “Από το Δήμο Βόλου και τη ΜΒ καταβάλλονται όλες οι αναγκαίες προσπάθειες και διενεργούνται οι απαραίτητες προκειμένου να επιδιορθωθούν οι μεγάλες ζημίες που μια ομάδα ηλίθιων ανεγκεφάλων προκάλεσαν στο υδραγωγείο από το οποίο υδροδοτούνται οι περιοχές των Άνω και Κάτω Λεχωνίων, προκειμένου να στερήσουν το ύψιστο φυσικό και κοινωνικό αγαθό, το , από συμ τους!

Θα πρέπει όλοι αυτοί οι απαράδεκτοι μικρόνοες εγκληματίες να συνειδητοποιήσουν ότι με την Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου το θα ανήκει αποκλειστικά στην κοινωνία και θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες όλων των πολιτών και κάθε ιδιοκτησιακή αντίληψη, ομάδας ή ατόμων, όπως κι αν εκδηλώνεται είναι απορριπτέα και δεν πρόκειται να γίνει έστω και μερικώς αποδεκτή.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση