Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση δημοτικής αρχής με κατοίκους των Λεχωνίων για το νερό
Συνάντηση δημοτικής αρχής με κατοίκους των Λεχωνίων για το νερό

Συνάντηση δημοτικής αρχής με κατοίκους των Λεχωνίων για το νερό

Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019, στις 7.00 το απόγευμα στο πρώην Δημαρχείο Αρτέμιδας, στα Άνω Λεχώνια, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – συζήτηση του δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, με τα μέλη των απερχόμενων και των νέων τοπικών συμβουλίων και τους κατοίκους της περιοχής, σχετικά με το θέμα της υδροδότησης και τις αρνητικές εξελίξεις που σημειώθηκαν.

Σε ανακοίνωση του Δήμου τονίζεται: “Από το Δήμο Βόλου και τη ΔΕΥΑΜΒ καταβάλλονται όλες οι αναγκαίες προσπάθειες και διενεργούνται οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να επιδιορθωθούν οι μεγάλες ζημίες που μια ομάδα ηλίθιων ανεγκεφάλων προκάλεσαν στο υδραγωγείο από το οποίο υδροδοτούνται οι περιοχές των Άνω και Κάτω Λεχωνίων, προκειμένου να στερήσουν το ύψιστο φυσικό και κοινωνικό αγαθό, το νερό, από συμπολίτες τους!

Θα πρέπει όλοι αυτοί οι απαράδεκτοι μικρόνοες εγκληματίες να συνειδητοποιήσουν ότι με την Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου το νερό θα ανήκει αποκλειστικά στην κοινωνία και θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες όλων των πολιτών και κάθε ιδιοκτησιακή αντίληψη, ομάδας ή ατόμων, όπως κι αν εκδηλώνεται είναι απορριπτέα και δεν πρόκειται να γίνει έστω και μερικώς αποδεκτή.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - https://t.co/zRiVyzDgYu -

  • Καλίν: Πότε και πώς θα διεξαχθούν οι διερευνητικές - https://t.co/FagvNzLRZm -

  • Κορωνοϊός: Η επιτυχία των μέτρων θα «κρίνει» το lockdown - https://t.co/uPe1WiLMqI -

"Αλιεύοντας" την είδηση