Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση Αθ. Λιούπη με στρατιωτικούς
Συνάντηση Αθ. Λιούπη με στρατιωτικούς

Συνάντηση Αθ. Λιούπη με στρατιωτικούς

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης  Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου Μαγνησίας συναντήθηκε με τον βουλευτή Αθανάσιο Λιούπη, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Ελευθέριο Κακκάβα και την αντιπρόεδρο Μαρία Καρτσάνα, τηρώντας όλα τα κατά της μετάδοσης του ιού Covid-19.

Το ΔΣ της Ένωσης του έθεσε θέματα που αφορούν στη μέριμνα του προσωπικού, την υγειονομική περίθαλψη των στελεχών καθώς και διάφορα διοικητικά θέματα.

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε το 32 που αφορά την βαθμολογική ανισορροπία που προέκυψε με το Νόμο 4609/2019,  καθώς και την αποκατάσταση των Αποφοίτων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των ετών 1991 – 1992.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα των ηλιακών ορίων των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) αλλά και η βαθμολογική αποκατάσταση των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ), καθώς αυτοί οι δύο θεσμοί αποτελούν το 60% της δύναμης του προσωπικού των Ένοπλων Δυνάμεων (ΕΔ).

Στη συνέχεια, ανέλυσαν το πολύ σοβαρό θέμα της νυχτερινής αποζημίωσης των στελεχών και το πρόβλημα της υγειονομικής
περίθαλψης των στελεχών.

Τέλος, αναφέρθηκαν  στην πάγια της Ένωσης για τη παραμονή της 32ης ΤΑΞ/ΠΖΝ στο Βόλο.

Ο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μέριμνα και τα προβλήματα των στρατιωτικών και δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα ανωτέρω θέματα ενώ του δόθηκε σχετικό υπόμνημα .

Η έγινε σε καλό , επιδόθηκε πλακέτα στον βουλευτή εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και υπήρξαν αμοιβαίες υποσχέσεις συνεργασίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση