Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνάντηση αντισυνταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού με τον δήμαρχο Βόλου
Συνάντηση αντισυνταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού με τον δήμαρχο Βόλου

Συνάντηση αντισυνταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού με τον δήμαρχο Βόλου

Εθιμοτυπική στο Δημρχείο του , όπου συνντήθηκε με τον δήμαρχο Αχ.  Μπέο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο αντισυνταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού  Kliff Causey, ως επικεφαλής της 3-17 CAV – μονάδας του αμερικανικού στρατού – που θα βρίσκεται στην πόλη του , στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των 400 μελών της. 

Ο κ. Μπέος αφού καλωσόρισε στο πρόσωπο του διοικητή τους τους αμερικανούς στρατιώτες στην πόλη και τους ευχήθηκε καλή , τους διαβεβαίωσε ότι είναι καλοδεχούμενοι από την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών και πως ο Βόλου είναι πρόθυμος να παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση, που άπτεται των αρμοδιοτήτων και των δραστηριοτήτων του, για να διευκολύνει την εκπλήρωση της εδώ ς τους, που βρίσκεται σε άμεση σχέση με τα συμφέροντα της εθνικής μας άμυνας.

Από την πλευρά του ο αμερικανός στρατιωτικός ευχαρίστησε για την υποδοχή και διαβεβαίωσε με την σειρά του ότι ο ίδιος και οι στρατιώτες του θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να τιμήσουν τη φιλοξενία και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις ήδη άριστες πολύχρονες μεταξύ των δύο κρατών.

Τον αντισυνταγματάρχη συνόδευε ο ταγματάρχης Αεροπορίας Στρατού  Τσώνης Θωμάς, ως επικεφαλής Κέντρου Συντονισμού Υποστήριξης Φιλοξενούντος Έθ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση