Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συνάντηση αντισυνταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού με τον δήμαρχο Βόλου
Συνάντηση αντισυνταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού με τον δήμαρχο Βόλου

Συνάντηση αντισυνταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού με τον δήμαρχο Βόλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο του Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αχ.  Μπέο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο αντισυνταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού  Kliff Causey, ως επικεφαλής της 3-17 CAV – μονάδας του αμερικανικού στρατού – που θα βρίσκεται στην πόλη του Βόλου, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των 400 μελών της. 

Ο κ. αφού καλωσόρισε στο πρόσωπο του διοικητή τους τους αμερικανούς στρατιώτες στην πόλη και τους ευχήθηκε καλή διαμονή, τους διαβεβαίωσε ότι είναι καλοδεχούμενοι από την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών και πως ο Δήμος είναι πρόθυμος να παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση, που άπτεται των αρμοδιοτήτων και των δραστηριοτήτων του, για να διευκολύνει την εκπλήρωση της εδώ αποστολής τους, που βρίσκεται σε άμεση σχέση με τα συμφέροντα της εθνικής μας άμυνας.

Από την πλευρά του ο αμερικανός στρατιωτικός ευχαρίστησε για την υποδοχή και διαβεβαίωσε με την σειρά του ότι ο ίδιος και οι στρατιώτες του θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να τιμήσουν τη φιλοξενία και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις ήδη άριστες πολύχρονες σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.

Τον αντισυνταγματάρχη συνόδευε ο ταγματάρχης Αεροπορίας Στρατού  Τσώνης Θωμάς, ως επικεφαλής Κέντρου Συντονισμού Υποστήριξης Φιλοξενούντος Έθνους.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση