Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Συναντήσεις Μπέου με υπουργούς για θέματα του Βόλου
Συναντήσεις Μπέου με υπουργούς για θέματα του  Βόλου

Συναντήσεις Μπέου με υπουργούς για θέματα του Βόλου

Αλλεπάλληλες συναντήσεις, με υπουργούς της κυβέρνησης είχε στην ο δήμαρχος Βόλου  Αχ.  Μπέος,  θέτοντας υπόψη τους εκκρεμή ζητήματα της πόλης και του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπέος συναντήθηκε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών   Κώστα Αχ. Καραμανλή και του έθεσε το θέμα της επικαιροποίησης της απόφασης για χρηματοδότηση των δύο κυκλικών κόμβων (Λαρίσης – Αθηνών και Πολυμέρη – Σταδίου) που ήδη έχει εγκριθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ακόμη τέθηκε το θέμα της κατασκευής νέας γέφυρας στην εθνική οδό Βόλου -Αθηνών στο ύψος του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία, στις (Αλιγαρόρεμα), καθώς η υπάρχουσα που κατασκευάστηκε προ 70ετίας, περίπου, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον φόρτο της , εγκυμονεί κινδύνους για και είναι αμφιβόλου, πλέον, στατικότητας.

Τέλος υπόψη του υπουργού τέθηκε το θέμα της συντήρησης της σήραγγας του περιφερειακού, στη Γορίτσα, αλλά και κυρίως η ολοκλήρωση του έργου του Περιφερειακού που έχει αφεθεί για χρόνια στην τύχη του, με μεγάλα και σημαντικά τμήματα, που θα τον καταστούσαν απολύτως λειτουργικό  να παραμένουν στα χαρτιά.

Ο κ. αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε ότι θα τεθούν στις προτεραιότητες του υπουργείου του.

Με τον υπουργό Εσωτερικών  Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, συζητήθηκαν θεσμικά θέματα της Αυτοδιοίκησης γενικότερα, ενώ από πλευράς του δημάρχου τέθηκε το θέμα της χρηματοδότησης για την κατασκευή νέων διδακτηρίων, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες στέγασης των σχολείων και να εξαλειφθούν οριστικά απαράδεκτα φαινόμενα, όπως η λειτουργία τάξεων σε κοντέινερς κ.λπ.

Τέλος με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, συνάντηση κατά την οποία παρέστη και ο δημοτικός σύμβουλος και γεν. Τουρισμού, Κων. Λούλης, συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς του, που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ομαλά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις Επαγγελματικών Λυκείων #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/95u9EGwtWq -

  • Εξάμηνη παράταση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες #δασικοίχάρτες - https://t.co/mt7SRqdHDL -

  • Il turismo ellenico riparte, Fiavet in missione in Grecia #FiavetInGrecia - https://t.co/RtzCYz6ffe -

"Αλιεύοντας" την είδηση