Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συναντήσεις Μπέου με υπουργούς για θέματα του Βόλου
Συναντήσεις Μπέου με υπουργούς για θέματα του  Βόλου

Συναντήσεις Μπέου με υπουργούς για θέματα του Βόλου

Αλλεπάλληλες συναντήσεις, με υπουργούς της ς είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Βόλου  Αχ.  ,  θέτοντας υπόψη τους εκκρεμή ζητήματα της πόλης και του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. συναντήθηκε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών   Κώστα Αχ. Καραμανλή και του έθεσε το θέμα της επικαιροποίησης της απόφασης για των δύο κυκλικών κόμβων ( – Αθηνών και Πολυμέρη – Σταδίου) που ήδη έχει εγκριθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ακόμη τέθηκε το θέμα της κατασκευής νέας γέφυρας στην εθνική οδό Βόλου -Αθηνών στο ύψος του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία, στις Αλυκές (), καθώς η υπάρχουσα που κατασκευάστηκε προ 70ετίας, περίπου, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον φόρτο της κυκλοφορίας, εγκυμονεί κινδύνους για ατυχήματα και είναι αμφιβόλου, πλέον, στατικότητας.

Τέλος υπόψη του υπουργού τέθηκε το θέμα της συντήρησης της σήραγγας του περιφερειακού, στη ορίτσα, αλλά και κυρίως η ολοκλήρωση του έργου του Περιφερειακού που έχει αφεθεί για χρόνια στην τύχη του, με μεγάλα και σημαντικά τμήματα, που θα τον καταστούσαν απολύτως λειτουργικό  να παραμένουν στα χαρτιά.

Ο κ. Καραμανλής αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε ότι θα τεθούν στις προτεραιότητες του υπουργείου του.

Με τον υπουργό Εσωτερικών  Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, συζητήθηκαν θεσμικά θέματα της Αυτος γενικότερα, ενώ από πλευράς του δημάρχου τέθηκε το θέμα της ς για την κατασκευή νέων διδακτηρίων, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες στέγασης των σχολείων και να εξαλειφθούν οριστικά απαράδεκτα φαινόμενα, όπως η λειτουργία τάξεων σε κοντέινερς κ.λπ.

Τέλος με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι εωργιάδη, συνάντηση κατά την οποία παρέστη και ο δημοτικός σύμβουλος και γεν. γραμματέας Τουρισμού, Κων. Λούλης, συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητάς του, που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.

"Αλιεύοντας" την είδηση