Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Βόλου-Qingdao
Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Βόλου-Qingdao

Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Βόλου-Qingdao

Επέστρεψε η αποστολή του Δήμου από την και συγκεκριμένα από την περιοχή του Shinan, του Δήμου του Qingdao της επαρχίας του Shandog, που κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής της υπέγραψε ένα σύμφωνο για την καθιέρωση φιλικής σχέσης συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα η αποστολή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Μουλά, τον πρόεδρο της , Στέργιο Παπαευσταθίου και από στελέχη και επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού και του real estate, κατά την επίσκεψή τους στο Shinan, μια παραλιακή περιοχή στη Βορειοανατολική , με πληθυσμό 10, περίπου, εκατομμυρίων κατοίκων, είχαν συζητήσεις και συνεργασία με τοπικούς αξιωματούχους σε ένα πολύ καλό κλίμα, στη διάρκεια των οποίων συμφωνήθηκαν:

-Να πραγματοποιηθούν μεταξύ των δύο πλευρών ανταλλαγές και συνεργασία με ποικίλους τρόπους, σε τομείς όπως η και το εμπόριο, ο πολιτισμός, η και ο .

-Να εξερευνήσουν τις δυνατότητες κατανομής πόρων καθώς και της στενής συνεργασίας στους τομείς της βιομηχανίας, της ανακατασκευής και ανάπλασης ιστορικών αστικών περιοχών και της προστασίας και ανακαίνισης παλαιών κτηρίων.

-Να στηριχθούν ανταλλαγές οικονομικής φύσεως και εμπορικών πόρων, πληροφορίες για εκθέσεις και σε άλλους τομείς σχετικά με τις δύο πόλεις και να δοθούν οι συμβουλές και απαραίτητες βοήθειες για επενδύσεις και εμπορικές δραστηριότητες σε κάθε πόλη.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη επίσκεψη στο Βόλο αντιπροσωπείας της Κινεζικής πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ελευθερία των ΜΜΕ και πολυφωνία: Ξεκινάει πρόγραμμα παρακολούθησης της ιδιοκτησίας των μέσων ενημέρωσης… - https://t.co/TERC85BOdv -

  • Ανοικτή επιστολή ενημέρωσης από την Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα #ΕπιτροπήΔημοτώνΚραυσίδωνα - https://t.co/gJYpkE3pYC -

  • Διακομιδή 11χρονου με #σκωληκοειδίτιδα από την Σκόπελο στο ΑΓΝΒ #σκωληκοειδίτιδα - https://t.co/U8ecShuOUw -

"Αλιεύοντας" την είδηση