Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συλλαλητήριο ταξικών σωματείων και φορέων στον Βόλο
Συλλαλητήριο ταξικών σωματείων και φορέων στον Βόλο

Συλλαλητήριο ταξικών σωματείων και φορέων στον Βόλο

Με προμετωπίδα το σύνθημα: “Αγώνας μαζικός για την της ς του λαού και των δικαιωμάτων του”, πραγματοποιήθηκε και στο Βόλο το συλλαλητήριο των ταξικών σωματείων και φορέων της πόλης.

Η συγκέντρωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Γιώργου Ρούσσα προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ ς όπου αναφέρθηκε στα τεράστια κενά που υπάρχουν στο σύστημα ς σε σχέση και με τις αυξημένες ανάγκες του λαού μας στις συνθήκες της πανδημίας.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μέσα από την ιδιωτικοποίηση των επικουρικών συντάξεων, θέλει να πετύχει «μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»: Να απαλλαγούν ακόμα περισσότερο από το «κόστος» της Κοινωνικής Ασφάλισης το κεφάλαιο και το κράτος του και ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται μια τεράστια δεξαμενή φθηνού χρήματος για τους καπιταλιστές, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για συσσώρευση κεφαλαίων 80 δισ. ευρώ σε 40 χρόνια.

Την κεντρική έκανε ο Κώστας Στεργίου πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου ς “Μήτσος Παπαρήγας”.

Κατόπιν έγινε πορεία στο κέντρο του όπου τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν: ΦΑΡΜΑΚΑ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ** ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ –ΥΓΕΙΑ- ΣΥΝΤΑΞΗ- ΔΟΥΛΕΙΑ ** ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΤ-ΒΙΑ-ΑΥΤΑΡΧΟΣ ** ΑΥΤΟΣ ΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΟΣ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση