Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη “Δημιουργία Πράσινου Σημείου” στο Δήμο Βόλου  
Συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη “Δημιουργία Πράσινου Σημείου” στο Δήμο Βόλου  

Συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη “Δημιουργία Πράσινου Σημείου” στο Δήμο Βόλου  

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “”, αποφασίζεται η συγκρότηση ομάδας ς για την Δημιουργία Πράσινου Σημείου.

 

Η ομάδα αποτελείται  από τους:

1. Αρέθα Ιωάννη, Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ, προϊστάμενος του τμήματος Κτιρίων-Υπαιθρίων Χώρων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ως πρόεδρο.

2. Καραγιάννη Κωνσταντίνο, Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ Αν. Προϊστάμενος τμήματος Στάθμευσης της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας.

3. Μαυραντώνη Ιωάννη, Αρχιτέκτων Μηχανικός προϊστάμενος του τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού της Δ/νσης Δόμησης.

4. Λυγούρα Μαργαρίτα, Γεωπόνος ΤΕ υπάλληλος της Δ/νσης Πρασίνου.

5. Στυλίδου Κίτσα, Μηχανολόγος ΠΕ υπάλληλος της Δ/νσης Καθαριότητας.

6. Μαλακασιώτη Δημήτριο, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού υπάλληλος της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

7. Γεωργακοπούλου Αργυρώ, ΠΕ Περιτολόγος υπάλληλος της Δ/νσης Προγραμματισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης & Νέων Τεχνολογιών.

Έργο της ομάδας ς είναι:

Η σχεδίου των απαραίτητων υποδομών για τη δημιουργία του Πράσινου Σημείου (έκθεση με περιγραφή τεχνικών χαρακτηριστικών απαραίτητων υποδομών υ σημείου και απαιτούμενων στοιχείων γηπέδου χωροθέτησης).

Ο Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών του Πράσινου Σημείου (έκθεση με περιγραφή σχεδιασμού, οργάνωσης και λειτουργίας Πράσινου Σημείου).

Η σύνταξη Τεχνικοοικονομικής Πραγματογνωμοσύνης για τη λειτουργία του Πράσινου  Σημείου, με ανάλυση κόστους – οφέλους (cost – benefit analysis), (έκθεση με περιγραφή κόστους κατασκευής, δαπανών και εσόδων λειτουργίας, ανάλυση κόστους – οφέλους κατασκευής και λειτουργίας του υ σημείου).

Θα διερευνήσει ζητήματα ΥΓΟΣ, αδειοδοτήσεων και διοικητικών εργασιών για τη δημιουργία του Πράσινου Σημείου (σχέδιο έκθεσης ΥΓΟΣ του πράσινου σημείου, σχέδιο έκθεσης για δήλωση υπαγωγής σε ΠΠΔ).

Η ομάδα εργασίας, θα υποστηρίζεται και θα συνεπικουρείται σε όλα τα στάδια της μελέτης από συνεργάτη, στον οποίο θα ανατεθεί η σχετική εργασία με την προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία.

Ως παράδοσης ορίζονται τρεις (3) μήνες.

Οι συνεδριάσεις, καθώς και η λειτουργία της ομάδας εργασίας, θα ορίζονται από τον πρόεδρο αυτής, εντός του ωραρίου εργασίας των υπηρεσιών και δεν προβλέπεται επιπλέον των μελών για τη συμμετοχή τους σε αυτή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση